avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere de renuntare ceruta de registrul comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere de renuntare ceruta de registrul comertului

Buna ziua,

Am trimis la recom online, o Cerere de depunere si/sau mentionare acte si in urma verificarii mi s-a cerut pe langa alte acte si o "Cerere de renuntare", dar nu inteleg la ce se refera aceasta cerere --- renuntare la ce? Mentionez ca vreau sa mai adug in firma inca un asociat/administrator. Se poate face referire la renuntarea de parti sociale? Pentru ca in acest sens am depus Contractul de cesiune.

Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in acest sens.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Maria V.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 2 Septembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am sa raspund tot eu, ca am rezolvat problema. Se facea referire la renuntarea primei cereri inregistrate, pentru a nu mai fi luata in calcul.
In caz ca mai are cineva nevoie, sa existe un model:
Nr. ....... / .........................

CERERE DE RENUNŢARE

Subscrisa S.C. ..................S.R.L. cu sediul social în ................, Str. ............ nr. ....... Bl. ........, Sc. ..........., Et. ........., Ap. .........., înmatriculată la O.R.C........, C.U.I. ............., reprezentată prin dl/d-na ...............în calitate de (Administrator) ........................, declarăm prin prezenta că societatea noastră renunţă la Cererea de depunere şi/sau menţionare acte depusă pe site-ul portal.onrc.ro sub nr. de verificare ................. din .................2013.
Ca urmare a renunţării societăţii noastre la aceasta, vă rugăm să dispuneţi înregistrarea unei noi Cereri.
Vă mulţumim.

Administrator / Asociat
(Semnatura si stampila)
Intr-o situatie similara ma aflu si eu. Va rog sa-mi spuneti unde ati depus/trimis aceasta cerere? Va multumesc!
Citiri aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este corect din punct de vedere juridic? eugenia2001 eugenia2001 Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati cum este corect sa ne exprimam: S.C. .....S.R.L. reprezentata prin administrator .................... sau administrator ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire soricanicoleta soricanicoleta as avea nevoie de un model de imputernicire pentru semnarea ordinelor de plata si a actelor depuse la trezorerie (in cazul cand au specimen de semnatura alte ... (vezi toată discuția)
Cerere de corectare a erorilor materiale alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Imi puteti trimite , va rog, un model de cerere de corectare a erorilor materiale din decontul de TVA? Va multumesc! (vezi toată discuția)