Am trimis la recom online, o Cerere de depunere si/sau mentionare acte si in urma verificarii mi s-a cerut pe langa alte acte si o "Cerere de renuntare", dar nu inteleg la ce se refera aceasta cerere --- renuntare la ce? Mentionez ca vreau sa mai adug in firma inca un asociat/administrator. Se poate face referire la renuntarea de parti sociale? Pentru ca in acest sens am depus Contractul de cesiune.
Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in acest sens.
golden_eye753
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am sa raspund tot eu, ca am rezolvat problema. Se facea referire la renuntarea primei cereri inregistrate, pentru a nu mai fi luata in calcul.
In caz ca mai are cineva nevoie, sa existe un model:
Nr. ....... / .........................
CERERE DE RENUNŢARE
Subscrisa S.C. ..................S.R.L. cu sediul social în ................, Str. ............ nr. ....... Bl. ........, Sc. ..........., Et. ........., Ap. .........., înmatriculată la O.R.C........, C.U.I. ............., reprezentată prin dl/d-na ...............în calitate de (Administrator) ........................, declarăm prin prezenta că societatea noastră renunţă la Cererea de depunere şi/sau menţionare acte depusă pe site-ul portal.onrc.ro sub nr. de verificare ................. din .................2013.
Ca urmare a renunţării societăţii noastre la aceasta, vă rugăm să dispuneţi înregistrarea unei noi Cereri.
Vă mulţumim.