avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA CERERE DE CORECTARE A ERORILOR MATERIALE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

CERERE DE CORECTARE A ERORILOR MATERIALE

Buna ziua!
Imi puteti trimite , va rog, un model de cerere de corectare a erorilor materiale din decontul de TVA?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 18:13, 27 Ianuarie 2009
ceva de genul:
S.C. ___________________________________
C.U.I. _____________ ATRIBUT FISCAL____
NR.REG.COM.__________________________
SEDIU _________________________________

Catre ADMINISTRATIA FINANCIARA SECTOR/JUDET __________
Serviciul Declaratii

Subsemnatul ______________________________, in calitate de _____________________ al S.C. ____________________________, C.U.I. __________________, sediu in ___________________, str. ______________, nr. ______, bl. ____, sc. _____, et. ___, ap. _____, solicit,prin prezenta, corectarea erorilor materiale din deconturile 300 privind TVA depuse pentru perioada ______________________________________, in baza OMF nr. 520/2005 pentru aprobarea Instructiunilor de corectare a erorilor materiale din deconturile de TVA cu modificarile ulterioare.
Totodata, subsemnatul _______________________________, legitimat cu ______, seria ___ nr._______, declar pe propria raspundere ca pe perioada pentru care se corecteaza erorile materiale din deconturile de TVA societatea nu a fost supusa si nu este supusa unui control fiscal.

ADMINISTRATOR,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept contestatie anemoni anemoni buna ziua, am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste. in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)
Declaratie conform model- anexa 1 la oug 158/2005 ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Are cineva sa-mi dea un tipizat/model de \"declaratie pe propria raspundere\" ce trebuie depusa la medicul care elibereaza Concediul Medical? (vezi toată discuția)
Conflict munca iotza12 iotza12 cine ma ajuta sa fac o sesizare catre itm ca am lucrat un an si nu mi s-a inregistrat contractul de munca si nici nu am primit salariul pe o perioada de sapte ... (vezi toată discuția)