avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Diferenta dintre Domeniu principal si activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Diferenta dintre Domeniu principal si activitate principala

Buna ziua,

Redactez actul constitutiv pentru un SRL-D pe care vreau sa il infiintez ati putea va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre Domeniu principal si activitate principala

Urmez modelul de aici.

Va multumesc,

Daniel
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 13:48, 3 Octombrie 2013
Domeniul este cel format din 3 cifre iar activitatea principala obligatoriu este formata din 4 cifre aceasta fiind musai sa faca parte din domeniul de activitate care incepe cu 3 cifre. Cu alte cuvinte, primele 3 cifre atat din domeniu principal cat si din activitatea principala, trebuie sa fie aceleasi.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2013
alla1975, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati infiintare srl_d ginaro ginaro Buna seara, Am inceput demersurile pentru infiintarea unui SRL-D si am cateva nelamuriri: 1. Din momentul infiintarii/inregistrarii la Registrul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d, grupe coduri caen kalinb kalinb Buna ziua, Va rog sa imi clarificati ce trebuie scris in actul constitutiv la domeniu de activitate principal si secundar. Pentru aceasta am 2 ... (vezi toată discuția)
Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: ... (vezi toată discuția)