avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Impacare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Impacare

Daca la al doilea termen, cele doua parti dintr-un divort (reclamantul si parata), se hotarasc sa se impace, se poate anula dosarul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:35, 3 Octombrie 2013
Da, partile se pot impaca oricand,inclusiv in caile de atac. Va trebui sa va prezentati impreuna la termenul de judecata, cu cartile de identitate si sa comunicati judecatorului vointa dvs comuna.

Felicitari pt decizie si multa intelepciune in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răzgândire cu privire la divorț. cum se procedează pentru a renunța la acțiune? ISeeVoices ISeeVoices Buna seara, Daca am bagat cerere de divort la tribunal si dupa ceva timp, inainte de a se pronunta, m-am razgandit care sunt pasii care trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Anulare divort !!! bflorin24 bflorin24 Nu stiu daca titlul este corect exprimat dar ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: -pe data de 02.03.2011 am avut ultima infatisare in procesul de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori emy_lya77 emy_lya77 acum 2 ani am bagat divortul cu minori.SA TERMINAT HOTARANDU-SE CA MINORULSA RAMANA LA MINE,DAR A FACUT RECURS.DE FRICA CA IMI VA LUA COPILUL AM HOTARAT SA MA ... (vezi toată discuția)