avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare transcriere masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare transcriere masina

Buna seara, am 19 ani si vreau sa trec masina pe unul dintre parinti sau bunici din cauza taxelor de asigurare prea mari si as dori sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. Vreau sa precizez ca as dori si sa merg eu in locul lor la inscriere, rar etc si din cate am inteles se poate face o procura sau asa ceva la notar pentru a putea face asta, este posibil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cora2013 , utilizator 12:09, 4 Octombrie 2013
Vindeti masina paritilor sau bunicilor. Apoi acestia sa va dea o procura prin care va imputerniceste sa va ocupati de toate formalitatile de inmatriculare, inregistrare fiscala etc.
Numai la Notar puteti face impreuna cu cel care are leasing ul pe numele lui! mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare in urma finalizarii contractului de leasing operatinal nicoletapasca10 nicoletapasca10 In curand mi se termina leasingul operational , luat pe firma (PJ). E clar ca transferul de proprietate se face dupa achitarea tuturor facturilor catre ... (vezi toată discuția)