avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea de Apel taxa de poluare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea de Apel taxa de poluare

Buna seara tuturor. Am o intrebare: daca in data de 10.09.2013 am avut la curtea de apel judecarea taxei, cand imi trimite instiintarea sau hotararea ? sau cum aflu de el? ca pe portal inca nu este trecuta. Va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:13, 4 Octombrie 2013
Daca nu vi s-a dat un alt termen de judecata, atunci ar trebui ca in 30 de zile de la pronuntare sa se redacteze decizia si sa o puteti ridica de la registratura instantei, pe baza de cerere timbrata corespunzator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata a daunelor morale pana la redactarea deciziei. Gabriyell Gabriyell Desi este pronuntata in sedinta publica si pe site-ul instantei de apel, hotararea definitiva intr-un dosar penal,partea responsabila civilmente, refuza sa ... (vezi toată discuția)