avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... de ce nu se mai poate sa-mi primesc pensia prin posta ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

de ce nu se mai poate sa-mi primesc pensia prin posta ?

sunt pensionara cu gradul 3 de invaliditate a mira , am primit pensia pe luna martie 2009 unde pe cupon ma anunta ca incepand cu data de 1 mai 2009 nu mai pot sa primesc pensia prin posta si trebuie sa merg sa-mi deschid un card la una din bancile enumerate de ei . exista vreo baza legala in care sunt obligata sa-mi deschid cont bancar (sa-mi fac card ) pentru a putea sa-mi primesc pensia in continuare ? de ce nu pot sa-mi primesc pensia prin posta ?
va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:54, 25 Martie 2009
Persoanele care beneficiaza de pensie in temeiul Legii nr. 164/2001 vor primi pensia pe card.
Exista reglementare legala de anul trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor cupoane de pensie braselton braselton Anul trecut am optat pentru primirea pensiei pe card bancar si de atunci mereu am probleme cu cuponul de pensie.Daca nu sunt acasa ,postasul returneaza ... (vezi toată discuția)
Pensia sociala anyka49 anyka49 Buna ziua, avand in vedere ca de la 1 martie 2017, nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari este de 520 de lei. mi-e nu mi s-a dat aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensie militara anticipata partiala-cim Andrusceac Paunel Andrusceac Paunel Va adresez rugamintea de a ma lamuri daca ,un pensionar militar cu pensie de serviciu anticipata partiala poate lucra cu cim in sectorul privat? Incetarea ... (vezi toată discuția)