avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren in rate

Buna ziua.

Am si eu o nelamurire. Am cumparat un teren in rate egale direct de la proprietar pe o perioada de trei ani cu intelegerea ca la neplata a 3 rate consecutive imi pierd dreptul asupra lui. Am virat banii conform intelegerii, dar dupa jumatate de ani mi-am dat seama ca eu, cand mergeam la banca sa depun suma in contul lui, nu mi-am dat buletinul, iar angajatul de la banca nu mi-a trecut numele meu pe formularul de depunere ci numele detinatorului contului.

Asadar intr-un extras de cont al beneficiarului apare ca el si-a incarcat contul in fiecare luna...

Singura dovada pe care o am eu, sunt formularele de depunere semnate de mine...dar cu numele beneficiarului...

Credeti ca se poate demonstra ca depunerea a fost efectuata de catre mine deoarece apare semnatura? Exista posibilitatea sa isi revendice terenul si sa spuna ca nu am virat banii conform intelegerii?

Multumesc, Zsolt

Cel mai recent răspuns: Zsolt21 , utilizator 12:07, 3 Noiembrie 2013
Buna, se poate sa ma ajutati cu un raspuns? Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere alex_element alex_element Va salut, Am doua intrebari legate de plata intretinerii prin cont bancar: 1. Cat de legal este conditionarea acceptarii platii de depunerea unei copii ... (vezi toată discuția)
Card de debit Morar Monica Morar Monica Buna soțul meu a făcut un credit în septembrie si cei de la bancă au zis ca în luna noiembrie 2018 o să fie prima rată .În lună octombrie când ia ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)