avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in posesie

Buna seara, dupa moartea bunicilor din partea tatii, s-a desbatut sccesiunea si partea lui de mostenire el nu si-a trecuto pe numele lui. Dar o parte din terenuri le-a lucrat din totdeauna si a platit impozit. Acum cind tatal meu a decedat si vrem sa facem succesiunea, nu putem intra in posesia terenurilor deoarece acestea figureza pe harta pe numele bunicului. In primarie nu stiu cum sa se procedeze. poate m-ati putea ajuta dv cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: mariana26 , utilizator 08:23, 5 Octombrie 2013
Depuneti la Primarie Certificatul de mostenitor dupa bunici, prin care tatal Dvs. devenea proprietar pe anumite terenuri. Astfel acesta va figura si in actele Primariei ca proprietar.
Apoi puteti face succesiunea dupa tatal Dvs.
VA MULTUMESC DIN SUFLET

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire viragvari viragvari Fratii tatalui meu au renuntat la mostenire fapt dovedit cu certificat de mostenitor conform caruia ei sunt straini de mostenire . Dupa catva ani buni au cerut ... (vezi toată discuția)
succesiune,buna ziua, am nevoie de un sfat,tatal meu a decedat si am pornit ... nicolici32 nicolici32 buna ziua, am nevoie de un sfat,tatal meu a decedat si am pornit actiune de desbatere a succesiunii,in actele tatalui meu exista un titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate carllyka carllyka In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)