avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine-i pedepseste pe taximetristi ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine-i pedepseste pe taximetristi ?

Am observat ca speia numita taximetristi este o specie care nu se supune nici unor reguli ( doar cea a pumnului eventual ) , cum este posibil asa ceva ? Caz concret - si nu este prima data sau singurul taximetrist - cand e la dispozitie toata strada pt parcare un nesimtit de taximetrist parcheaza in fata portii de acces auto pe jumatate cat sa incurce accesul , desi avea loc berechet sa nu incomodeze a ales sa daca pe desteptul ; am facut si poze sa se vada clar cine e ticalosul dar unde sa postezi pozele ? Macar sa ia o amenda
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:29, 4 Octombrie 2013
Trimiteti o sesizare insotita de poze la angajatorul sau.Trebuia sa sunati la politie atunci cand v-a blocat accesul si sa solicitati ridicarea masinii respective.Acum e tardiva interventia si , cel mult puteti sa creati o pagina pe facebook in care sa demascati aceste aspect cotidiene de care se lovesc si alti cetateni...Veti fi uimit de numarul urias de nesimtiti aflati in traffic...zile frumoase.
La momentul evenimentului,puteati sesiza telefonic SPR care ar fi constatat si consemnat contraventia,aplicand sanctiunea legal prevazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contra taximetrist marin11 marin11 Buna ziua, Am observat de mai mult timp ca taximetristii sunt o specie aparte pe sosele, in sensul ca nu respecta absolut nici o regula de circulatie, ba ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Am primit o bataie serioase, acuma ce sa fac? xuser xuser Am primit in urma cu 2 saptamani o bataie serioasa. Au venit 5-7 tineri fara nici un motiv si m-au luat la pumni si la picioare. Mentionez ca nu ii cunosc pe ... (vezi toată discuția)