avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu vatamare corporala - recuperare costuri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu vatamare corporala - recuperare costuri tratament

Buna dimineata,o nepoata de-a mea a fost in masina cu cineva care s-a rasturnat intr-un canal iar respectivul nu detinea permis de conducere.La nepoata mea ia fost rupta coloana vertebrala si o vertebra a intrat in maduva spinarii,trebuind sa faca o operatie unde numai suruburile au costat 7000 lei,precizez caci nepoata mea este minora.Respectivul a adus la accident un prieten de-al lui si respectivul a spus caci a condus el,punand-o si pe nepoata mea sa zica la fel.Acum de la accident a trecut cam 2 ani si cel care acondus masina nu a platit nici acum banii de suruburi macar care au fost dati de mine.Intrebarea mea este daca respectivul mai poate fi actionat penal si daca nu mai primesc nici un ban ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 13:09, 4 Octombrie 2013
Sfatul meu e sa mergeti la politie si sa declarati adevarul.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
Francisc Gerber, Avocat
Dupa atat timp nu stiu daca o sa mai creada politia.
Ar fi bine sa trimiteti un avocat sa studieze dosarul si sa vada cam ce parere are politistul.
Este foarte greu de schimbat ceva.
dar in masina au mai fost 3 persoane si daca declara toti la fel
V-am spus ca dupa atata timp e greu de spus ce va iesi.
Cert este faptul ca este foarte complicat ceea ce vreti.
Trebuie stiut si ce parere are politia.
Daca s-au dat declaratii mincinoase este complicata situatia si din acest motiv.
La politie nu se dau declaratii aiurea de regula.
Pentru dumneavoastra este mai putin important cine a condus masina, important este sa va recuperati cheltuielile de spitalizare. Cate zile de ingrijire medicala au fost pt nepoata dvs?
Trebuie sa va interesati de stadiul dosarului penal care banuiesc ca s-a deschis, banii ii veti recupera de la asigurarea masinii nu de la cel care a condus masina, de asta am inceput prin a va spune ca in ideea recuperarii banilor nu conteaza cine a condus masina.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
cosmintt26, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutorul vostru! un prieten pe care l-am rugat să-mi facă rost de o piesă pentru mașină a declarat că eu l-am pus s-o fure, ce pot păți? Madalin Vasile Madalin Vasile Am un prieten de cand am inceput facultatea si recent am văzut că am semnalizarea de la masina spartă. L-am rugat sa imi facă si mie rost de una si intr-o ... (vezi toată discuția)
Plata daune dupa accident rutier metilda metilda In urma cu un an, am avut un accident de masina. Rulam pe un drum cu doua benzi pe sens, eu aflandu-ma pe banda a doua. Dupa un viraj la dreapta, la 700m in ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca Costan Radu Stelian Costan Radu Stelian Salut, vin cu o intrebare legata de dauna totala RCA. Acum 2 saptamani masina mea a fost avariata in parcare de catre un conducator auto. In accident au fost ... (vezi toată discuția)