avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Stirbat a scris:

yatzi a scris:

Ca sa intelegeti odata a fost o discutie telefonica persoana respectiva nu ofera niciodata prea multe informatii telefonice.i-am spus tot ce stiam si ce am mai citit pe aici din ce stia mi-a spus ca nu sunt decat zvonuri ...apoi am primit un alt tel examenul va fi in septembrie 100% ne vedem luni marti si vorbim. Alte nedumeriri?

Nu prea inteleg cum unii pot face anumite afirmatii in sensul ca garanteaza 100% o chestiune de genul asta care este supusa aprobarii unui for superior. Ma cam apuca nervii cand vad ca unii se loaca asa cu nervii nostri

Te inteleg...pana acum aceasta persoana mi-a demonstrat ca tot ceea ce spune este adevarat...prin prisma faptlui ca are o anumita functie si multe cunostinte ma gandesc ca i-a fost destul de usor sa afle...nu ma intereseaza cine sunt acele persoane care au garantat acest lucru.cand am sunat eram cu nervii la pamant si nu stiam ce sa mai cred.acum m-am linistit .
Cum ai ajuns la concluzia ca as fi fata? :hm:
yatzi a scris:

Da ...probabil euforia a fost de vina ca am gresit in exprimare sau poate faptul ca am postat la ora aia...nu stiu... eu zic sa nu gasim motive insignifiante sa judecam o persoana care a simtit nevoia sa imparta vestile cu "colegii de suferinta".este dreptul fiecaruia sa faca ceea ce crede de cuvinta...nu am impus nimanui sa tina cont de postarea mea.:P

Ai inteles gresit! Nu te-am judecat pe tine!ca persoana/om/individ/coleg de suferinta :D

Judec informatiile transmise de tine pe un forum! Probabil euforia a fost de vina si cand ai afirmat cu absoluta hotarare si siguranta ca examenul o sa fie in septembrie, pe un forum unde oamenii nu cred ca tot ce zboara se mananca si de obicei gandesc mai mult, cer dovezi, detalii...adica nu suntem la grădi aici !

Si stiu ca am dreptul sa fac ceea ce cred de cuviinta, si nici nu poti sa impui nimanui sa tina cont de postarea ta(asta o stiam si eu dar bine ca mi-ai amintit tu)

Din sursa de maxima incredere,oameni seriosi dom'ne,cu multe studii, va anunt ca maine sigur vine primavara dar totusi ca sa fiu foarte sigura, pe luni, marti ma suna sursa,sau imi da un bip, sa-mi zica sigur! si o sa postez din nou, intr un moment de maxima euforie! (acest text e un pamflet, trateaza-l ca atare!) frunti descretite, vreme frumoasa! maine e weekend!Nu invat! ies in parc! un martisor frumos yatzi ! si nu-mi purta pica! :P :kissing:
Cred ca am explicat atat cat am putut..in rest cred ca am sa ma retrag si va las sa va convingeti cand csm va da raspunsul...vad ca deja ne luam la misto! Nu sunt fata! Un martisor frumos tuturor fetelor!
Neatza,
Am sunat vineri la sng si mi-au spus sa verific pe site-ul lor in fiecare zi la sectiunea concursuri si asta incepand de luni.
Deci trageti concluziile. Ei cu siguranta asteapta un raspuns favorabil.......
claudiangy a scris:

Deci trageti concluziile. Ei cu siguranta asteapta un raspuns favorabil.......

bineinteles.Eu cred ca avizul CSM e doar o formalitate.Cei de la SNG fac un raport temeinic si ei stiu exact situatia din teritoriu si posibilitatile de a se organiza. Personal nu cred in ""baieti destepti"" cu pile si influenta, care impart informatii despre ce se hotaraste la cel mai inalt nivel in justitie.. inainte ca intalnirile in care se iau deciziile respective sa aiba loc.Si sper sa nu fie adevarat..pt ca atunci chiar as avea dubii cu privire la corectitudinea examenului. Inca mai cred ca macar la nivelul asta..situatia nu e asa corupta.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)