Eu vina51 "astazi" ai aflat ?? :D oau! nu iti contest sursele, nici cuvantul ca ai aflat, dar totusi, eu una prefer sa astept decizia CSM. Nu ma intelege gresit, si eu m-as bucura sa ramana examenul in septembrie, dar astept raspunsul "pe surse" oficiale si fara anonimaturi!
By the way..din surse sigure, sigure(pe care nu le pot divulga din motive intemeiate) va anunt ca azi este in mod oficial ultima zi de iarna calendaristica! Iar maine prima zi de primavara !!!! primavara cu soare ciripit de pasarele sa ne incante urechile cand invatam! Prindem viata si sper si putere mai mare de concentrare! =D>
Da ...probabil euforia a fost de vina ca am gresit in exprimare sau poate faptul ca am postat la ora aia...nu stiu... eu zic sa nu gasim motive insignifiante sa judecam o persoana care a simtit nevoia sa imparta vestile cu "colegii de suferinta".este dreptul fiecaruia sa faca ceea ce crede de cuvinta...nu am impus nimanui sa tina cont de postarea mea.:P
DahliaNoir a scris:
Stii ce o sa decida CSM cu privire la propunerea deja inaintata de SNG inainte de a supune dezbaterii in sedinta?Practic la momentul asta o sa intre pe ordinea de zi..si tu zici ca stii ca o sa o respinga.
edit:acum am vazut ca nici nu ai contul confirmat :)
Nu cred ca are importanta faptul ca am sau nu contul activat. Cat despre ce stiu eu ar trebui sa va dea de gandit faptul ca dupa atatea zile nici macar nu a aparut pe ordinea de zi...
yatzi a scris:
Astazi am aflat si eu si m-am gandit sa impartasesc cu voi : Nu va exista examen de admitere in luna Mai!!! examenul va fi in Septembrie 100% :yeah: si ca sa nu-mi sara toata lumea in cap va spun doar ca nu pot divulga sursa din motive lesne de inteles! :whistle:
Un sfat pentru cei care se stresau (ca si mine ca nu au timp sa invete) :closedtopic:, studiati in liniste!
Bafta tuturor!
Cu riscul de a ma repeta, m-as bucura ca examenul sa se dea in septembrie.....(sunt subiectiva, probabil ca alti colegi mai bine pregatiti sunt gata sa sustina examenul in mai)...
Nu poti divulga sursa, am inteles, dar stii cumva de ce a ramas pentru septembrie, cand pe aici se vehiculeaza de ceva timp ca este posibil un examen in luna mai?
Nu de alta,dar as vrea sa ma pot bucura din plin de aceasta veste!
Multumesc anticipat!