Stirbat a scris:
DahliaNoir a scris:
claudiangy a scris:
Deci trageti concluziile. Ei cu siguranta asteapta un raspuns favorabil.......
bineinteles.Eu cred ca avizul CSM e doar o formalitate.Cei de la SNG fac un raport temeinic si ei stiu exact situatia din teritoriu si posibilitatile de a se organiza. Personal nu cred in \"\"baieti destepti\"\" cu pile si influenta, care impart informatii despre ce se hotaraste la cel mai inalt nivel in justitie.. inainte ca intalnirile in care se iau deciziile respective sa aiba loc.Si sper sa nu fie adevarat..pt ca atunci chiar as avea dubii cu privire la corectitudinea examenului. Inca mai cred ca macar la nivelul asta..situatia nu e asa corupta.
Chiar crezi ca este doar o formalitate?E ca si cum ai spune ca un suspect este deja condamnat inainta sa inceapa procesul #-o. Si inca ceva unde e coruptia aici? :hammer: e doar o informatie legata de un concurs nu admiterea sau aflarea subiectului sau tematicii :yes: daca observati in postarile mele am spus destul de clar ca si eu invat si sper sa intru
Sunt de acord cu ce spui.Consider ca toate locurile se ocupa pe bune la SNG.:i mai mult decat atat consider ca in situatia in care s-ar da concurs la SNG in lua mai 2014 noi am fi mai avantajati caci sunt convinsa ca la procedura penala tematica va fi mai lejera cu certitudine.
Iar Yatzi nici el nu mai stie ce spune, caci la inceput a spus ca stie100% ca se va da concurs in septembrie iar ulterior a yis ca va afla sigur luni sau marti.
inca odata revin si spun ca luni sau marti am spus ca aflu motivele pentru care se organizeaza in septembrie!
Bine. te rog sa ne spui si noua exact cand afli luni sau marti motivele .Astept cu nerabdare raspunsul Yatzi.