Eu nu cred ca e suficient..dar, din pacate, nu se consulta nimeni cu mine :))si nu e ca si cum ar conta situatia mea personala. Cu familie si serviciu e greu.. poate chiar imposibil sa inveti un cod nou si sa repeti procedura civila si legile de organizare. Cred ca depinde si de serviciul fiecaruia, de capacitatea de organizare si asimilare.. Oricum 8 ore munca (personal am activitati lejere..dar nu pot invata in timpul asta). Nu vin foarte obosita..dar sunt convinsa ca sunt un caz fericit.Oricum.. chestiile astea nu conteaza. Fiecare trebuie sa-si invinga lipsurile si conditiile. Nu-mi convine..dar m-am obisnuit cu gandul si iau situatia ca atare.
Nu am nicio certitudine pentru ca nu stiu mai mult decat stiti si voi..dar ma gandesc ca nu se afla SNG in treaba sa solicite examen. Stiu circumstantele si cunosc conditiile...deci nu are rost sa ma mai mint.
Cred ca pe nimeni nu ar trebui sa mai ia prin surprindere anuntul, dupa ce am vorbit pe aici de aproape o luna, in afara de Yatzi...
Ideal ar fi sa impartasim cu toti ceilalti ceva cand stim sigur, eu asa vad ideea acestui forum.
In rest, mai bine vorbim despre cat am mai citit fiecare, asa ne mai imbarbatam unii pe altii:))
Eu inca citesc procedura civila, dupa tematica din septembrie, sunt pe la probe..nici nu stiu ce or sa mai bage in plus, sper totusi ca nu foarte mult :P Personal, cred ca se va aproba organizarea unui concurs in luna mai, asta poate fi un avantaj pentru noi cei care am mai incercat si nu am reusit pentru ca nu mai avem "concurenta" tanara (aici ma refer la cei ce termina anul acesta) dar cred ca avem si un dezavantaj - timpul cam scurt. In final cred ca depinde de cat de motivat e fiecare, de ce capacitate sa retina informatiile are si....de norocul fiecaruia.
Oricum eu va zic spor la invatat tuturor si sper sa reusim sa ne mobilizam cat mai bine, si o parte din locuri sa fie ale noastre, cei care activam pe acest forum :flowersblue: