avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Da, directia de resurse umane a solicitat devansarea examenului pt luna mai. Urmeaza sa aflam daca CSM aproba propunerea. Se zvoneste ca sunt membri care nu sunt de acord.Urmeaza sa vedem ce se hotaraste in sedinta de maine.Maine sau cel tarziu vineri o sa stim exact si macar nu o sa mai avem incertitudini.O sa stie fiecare ce are de facut, cum isi gestioneaza timpul si,nu mai putin important, o sa vedem si tematica.
Eu am terminat procedura civila.Spectaculos.. in 2 zile de cand s-a afisat propunerea am invatat cat invatam de obicei intr-o saptamana. Ce face nevoia din om :))
As avea nevoie de un sfat :credeti ca, in conditiile in care am citit legile (stiu ce contin dar nu le-am invatat) imi ajung 2 saptamani pt ele ?Ati intampinat dificultati?
Spor si sa auzim de bine. Ori daca nu auzim de bine..macar sa reusim sa facem sa fie bine.
ps: azi se afiseaza tematica pt INM.
yatzi a scris:

Buna seara, fetelor stiu ca o sa-mi umpleti frigiderul dar decat sa tac ca un las prefer sa indur toate acuzele... meritate bineinteles si sa va spun ,asa cum am promis care ar fi motivele pentru care examenul s-ar putea da in septembrie si nu in mai( spun s-ar putea pentru ca acum ca am discutat nu mai sunt sigur suta la suta asa cum ulterior afirmam), unul si se pare ca cel mai important motiv ar fi schimbarea codului penal ,alt motiv ar fi legat de buget :-?? wtf? asta chiar nu am inteles de ce in septembrie ar avea si acum nu au?iar un altul daca va vine sa credeti eu chiar am ras...de cand au aparut zvonurile ca examenul va fi in mai astia mici care termina si ei anul asta au facut nu stiu cate scrisori si declaratii de dragoste:rofl: catre csm in care si-au spus care mai de care ofurile si daca sunt si stiu ca sunt pe aici imi cer scuze am fost doar putin ironic...parerea mea... sincer...cred ca pe cei de la csm in doare fix undeva de ce nemultumiri au absolventii de anul acesta.
Asa ca de la 100% am ajuns la 50% si ce ne ramane de facut decat sa asteptam marea decizie...imi cer scuze ca am fost putin ironic, sunt prea suparat ca am interpretat lucrurile prea devreme,ati avut dreptate ca m-ati tras de urechi cum s-ar spune,marea mea problema este examenul, daca va fi in mai ma retrag frumusel si stau in banca mea nu consider ca am timp sa invat si nu vreau sa ma duc nepregatit ,in rest spor la invatat si vedem ce va fi, vb lu' Andra : inevitabil va fi bine:thumbup:

Referitor la "astia mici" care termina acum( app tu nu ai terminat recent), foarte bine au facut cand au trimis scrisori "de dragoste" catre CSM.
Chiar un judecator ne-a incurajat acum 15 minute sa facem asta. Judecator care face parte din CSM. Uite il citez : " cred ca pdv al vostru, trimis in scris catre CSM, e important."
Intr-un fel sau altul i-a incurajat pe toti care vor sa dea examenul in septembrie, fie ei "mici", fie ca au terminat facultatea de ceva vreme, sa se mobilizeze,sa actioneze si sa o faca in scris aka "scrisori de dragoste"!
Nu stiu daca o sa tina cineva cont de actiunea lor..cine stie, maine aflam! Sa iei atitudine, ca proaspat absolvent, si sa trimiti in scris catre CSM o scrisoare "de dragoste"...e totusi ceva... dar nu este funny.. Funny e un tip care crede ca tot ce zboara se mananca si mai posteaza si pe un forum informatii ridicate la rang de adevar absolut..dupa care se razgandeste!

"..putin ironic"?tu? nuuu,nu ai fost deloc ironic, mai ai de invatat! Ca iti torni acum cenusa in cap..si incerci sa pari ironic.. esti asa....dragutel si amuzant cu citatele tale din Andra!
Nu o sa tina cont ..Exista precedentul in 2010... DAR..incercarea moarte nu are. :)
M0nika a scris:

yatzi a scris:

Buna seara, fetelor stiu ca o sa-mi umpleti frigiderul dar decat sa tac ca un las prefer sa indur toate acuzele... meritate bineinteles si sa va spun ,asa cum am promis care ar fi motivele pentru care examenul s-ar putea da in septembrie si nu in mai( spun s-ar putea pentru ca acum ca am discutat nu mai sunt sigur suta la suta asa cum ulterior afirmam), unul si se pare ca cel mai important motiv ar fi schimbarea codului penal ,alt motiv ar fi legat de buget :-?? wtf? asta chiar nu am inteles de ce in septembrie ar avea si acum nu au?iar un altul daca va vine sa credeti eu chiar am ras...de cand au aparut zvonurile ca examenul va fi in mai astia mici care termina si ei anul asta au facut nu stiu cate scrisori si declaratii de dragoste:rofl: catre csm in care si-au spus care mai de care ofurile si daca sunt si stiu ca sunt pe aici imi cer scuze am fost doar putin ironic...parerea mea... sincer...cred ca pe cei de la csm in doare fix undeva de ce nemultumiri au absolventii de anul acesta.
Asa ca de la 100% am ajuns la 50% si ce ne ramane de facut decat sa asteptam marea decizie...imi cer scuze ca am fost putin ironic, sunt prea suparat ca am interpretat lucrurile prea devreme,ati avut dreptate ca m-ati tras de urechi cum s-ar spune,marea mea problema este examenul, daca va fi in mai ma retrag frumusel si stau in banca mea nu consider ca am timp sa invat si nu vreau sa ma duc nepregatit ,in rest spor la invatat si vedem ce va fi, vb lu' Andra : inevitabil va fi bine:thumbup:

Referitor la "astia mici" care termina acum( app tu nu ai terminat recent), foarte bine au facut cand au trimis scrisori "de dragoste" catre CSM.
Chiar un judecator ne-a incurajat acum 15 minute sa facem asta. Judecator care face parte din CSM. Uite il citez : " cred ca pdv al vostru, trimis in scris catre CSM, e important."
Intr-un fel sau altul i-a incurajat pe toti care vor sa dea examenul in septembrie, fie ei "mici", fie ca au terminat facultatea de ceva vreme, sa se mobilizeze,sa actioneze si sa o faca in scris aka "scrisori de dragoste"!
Nu stiu daca o sa tina cineva cont de actiunea lor..cine stie, maine aflam! Sa iei atitudine, ca proaspat absolvent, si sa trimiti in scris catre CSM o scrisoare "de dragoste"...e totusi ceva... dar nu este funny.. Funny e un tip care crede ca tot ce zboara se mananca si mai posteaza si pe un forum informatii ridicate la rang de adevar absolut..dupa care se razgandeste!

"..putin ironic"?tu? nuuu,nu ai fost deloc ironic, mai ai de invatat! Ca iti torni acum cenusa in cap..si incerci sa pari ironic.. esti asa....dragutel si amuzant cu citatele tale din Andra!

BUna
Nu te cunosc nici pe tine nici pe yatzi, dar nu mi se pare corect Monika sa arunci cu pietre in cineva. Site-ul acesta este pentru a comunica si a discuta absolut fiecare posibilitate referitoare la examen, subiecte, etc. Din punctul meu de vedere, chiar si cei care ''cred ca tot ce zboara se mananca'' au dreptul sa isi expuna parerile si convingerile, fara sa fie tinta adevaratelor ironii (ironii chiar dure si gratuite). Cand omul isi doreste ceva extraordinar de mult, tinde sa creada ce spune cineva in care are incredere si cand considera ca este o veste buna sa o impartaseasca.
Plus, indiferent de ce se spune aici ar fi mult mai multe motive logice care sa incline balanta pentru examenul din septembrie - bugetul, absolventii de anul acesta sicererile lor, plus cel mai logic din punctul meu de vedere timpul ales pentru examen, si anume - dai examen pe 11 mai si incepi cursurile la jumatea lui iunie cand toata lumea intra in vacanta?
Iar situatia din 2010 nu este un precedent pentru anul acesta, deoarece s-a dat examenul mai devreme pentru ca nu se ocupasera toate locurile din septembrie 2009.
Personal, desi imi doresc extraordinar de mult sa se urmeze calendarul de examene obisnuit si in ciuda motivelor insirate anterior, din pacate pentru mine si pentru multi altii, cred totusi ca sunt mai multe sanse sa se dea in mai.
Cam asta este. Eu zic sa fim mai ingaduitori cu parerile altora, chiar daca nu suntem de acord cu ei. Totusi, ne pregatim pentru o profesie speciala, iar felul in care ne exprimam si ne comportam este extraordinar de important.
De acord cu M0nika, in sensul ca omul face glume cam proaste si ca e dreptul lor sa incerce.
Daca as fi in locul vostru, as face la fel. Dar de acord si cu Dahlia, impacati-va cu ideea ca s-ar putea sa nu dea rezultate.

Chestiuni de buget invocasem si eu. Daca sistemul are nevoie, o sa se organizeze in mai.
Totusi, bani sa fie, ca si SNG lucreaza tot cu bani. Sa vedem ce rezerve au. Si eu cred ca o sa fie in mai, dar in nici un caz nu bag mana in foc pt asta, si sa fiu sincera nu imi prea pasa, dar as vrea sa stiu cat mai clar si cat mai curand.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)