avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
La termen in cunostinta m-am gandit si eu dar nu am inteles procedura. Oare asa repede fixeaza instanta termen: la momentul depunerii actului de sesizare?

p.s. pe asta l-am inteles :D <<art. 95 ROI pct. 4: " Pentru aplicarea criteriului aleatoriu în sistem informatic sau ciclic, dosarele se înregistrează în ordinea sosirii la instanţă şi se repartizează în aceeaşi ordine de către persoana sau persoanele desemnate anual de preşedintele instanţei...">>

Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
oana_01, utilizator
daca este o intrebare...da a aparut propunerea tematicii pentru INM 2014 AICI [ link extern ]
DahliaNoir a scris:

Da, directia de resurse umane a solicitat devansarea examenului pt luna mai. Urmeaza sa aflam daca CSM aproba propunerea. Se zvoneste ca sunt membri care nu sunt de acord.Urmeaza sa vedem ce se hotaraste in sedinta de maine.Maine sau cel tarziu vineri o sa stim exact si macar nu o sa mai avem incertitudini.O sa stie fiecare ce are de facut, cum isi gestioneaza timpul si,nu mai putin important, o sa vedem si tematica.
Eu am terminat procedura civila.Spectaculos.. in 2 zile de cand s-a afisat propunerea am invatat cat invatam de obicei intr-o saptamana. Ce face nevoia din om :))
As avea nevoie de un sfat :credeti ca, in conditiile in care am citit legile (stiu ce contin dar nu le-am invatat) imi ajung 2 saptamani pt ele ?Ati intampinat dificultati?
Spor si sa auzim de bine. Ori daca nu auzim de bine..macar sa reusim sa facem sa fie bine.
ps: azi se afiseaza tematica pt INM.

Din punctul meu de vedere dacă ai citit o dată legile -la cele de OJ te referi, da ?- trebuie să le mai citeşti măcar de 2 ori ca să fie OK-le citeşti 5-7 zile odată şi le mai citeşti încă o dată după ce citeşti şi celelalte materii.

Buna! am si eu o intrebare legile care s au specificat aici pe forum sunt cele actualizate? respectiv cele de la pag 60?
ROI are modificari din febr 2014, datorita intrarii in vigoare a NCPP-> de ex: Sectiunea a VIII-a Evidenţa activităţii instanţei art. 83 pct.1, 5, 6, 7 etc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)