avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
vlad87 a scris:

Si eu am incercat sa vad online sedinta.. dar la inceput n-au avut sunet :) doar imagine :)
Sunetul si-a revenit la punctul 16 .. hotararea s-a luat ... dar nimeni nu stie care este ...

Offf, asteptarea e cea mai grea. Dar trebuie sa avem rabdare si sa ne pastram calmul! :)
K...e bine de ştiut. Mulţumesc. Acum, răbdare până la afişare. :">:luck:
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
zizy, utilizator
In general cat dureaza pana la afisarea solutionarii? Stie cineva?
Depinde de cei care administreaza site-ul ... atata timp cat n-au fost capabili sa asigure nici sunet si nicio o transmisie cursiva .. cred ca o sa dureze ceva .. oricum doar printr-un miracol ar putea fi respinsa propunerea .. nu cred ca a interesat pe vreun membru csm motivele pentru care examenul la sng sa ramana in septembrie ...
oana_01 a scris:

art. 93 alin.6 ROI zice asa: "Partea sau reprezentantul acesteia care prezintă personal la instanţă actul de sesizare poate primi, sub semnătură depusă pe act, termen de judecată în cunoştinţă, cu respectarea criteriului repartizării aleatorii a cauzelor, în afară de cazul în care legea dispune altfel."

mi-e neclar cum primeste partea termenul de judecata in cunostinta: pe loc? in aceeasi zi? nu se formeaza dosarul, il analizeaza judecatorul si ii fixeaza termen? adica, nu dureaza procedura asta? cine are experienta sau a citit mai mult sa imi explice si mie de unde am ajuns la confuzia asta? (in afara de faptul ca nu am citit suficient)

In practica se intampla asa :depui cererea de cheamare in judecata la registratura. Registratura o trimite paratului care depune intampinarea. Abia apoi se fixeaza termen si o sa ti se comunice (tie..ca reclamant)prin citatie.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)