avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
DahliaNoir a scris:

mariaram a scris:

Despre tematica sau data examenului stie cineva ceva, ori preconizati ceva?

Nu stiu..dar auzisem ceva de 11 mai.Si ar intra in grafic varianta asta..cu afisarea exam pe grefieri.ro luni.

stiu k initial s-a vb de 4 mai,dk ei vor afisa data concursului de azi incolo si l ar stabili pe 4 mai, termenul de cel putin 60 de zile pt anuntarea concursului ar fi incalcat nu?
Ar fi bine sa fie la sfarsitul lunii mai,am mai avea si noi ceva timp
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
mariaram, utilizator
oana_01 a scris:

cameliaeniko a scris:

nu imi vine sa cred....e bataie de joc

de ce ar fi bataie de joc? poate cei care au picat toamna trecuta nu au inca un loc de munca si au asteptat aceasta sansa inainte sa se implineasca un an de la ultima incercare;

Nu ai nicio siguranta ca cei care au picat anul trecut vor lua anul acesta ( si cei care vor pica anul acesta vor astepta 1 an jumate inca o sansa ). Si eu cred ca este cam din scurt.. anul trecut cu 2 luni inainte sa anunte examenul .. au anuntat tematica la civ.
Acum cu 2 luni si cateva zile nici macar nu se stie tematica la penal... Cred ca se va mai baga ceva si la civil .. Sunt prea multe semne de intrebare..
Nu pot sa inteleg cum ei pot sa aprobe un calendar estimativ si peste 2 luni sa-l schimbe .. singura explicatie ar fi ca este nevoie de greferie .. dar si in decembrie era nevoie de grefieri..
Ma uit la concursurile de la curtiile de apel .. cateva locuri .. si ei spun ca este nevoie de 1000 de grefieri .. ......
oana_01 a scris:

cameliaeniko a scris:

nu imi vine sa cred....e bataie de joc

de ce ar fi bataie de joc? poate cei care au picat toamna trecuta nu au inca un loc de munca si au asteptat aceasta sansa inainte sa se implineasca un an de la ultima incercare;

Mai usor cu para malaiata in gura lui natafleata...si poate societatea ar merge mai bine. Dar e o polemica in care nu vreau sa nu intru.
Desi o sa incerc si in mai.. in cazul in care as intra recunosc ca mi-ar fi rusine sa zic in ce promotie am terminat SNG..stiut fiind faptul ca nu a fost o sesiune fairplay fata de cei care aleg sa munceasca si nu astepta ocaziile sa vina la ei si care nu-si pot da demisia acum si nici concediu nu isi pot lua, fata de absolventii2014 care nu indeplinesc conditiile la data examenului.Plus cei care aveau drept prima optiune INM si apoi SNG..si care probabil renunta la SNG pt ca la data cand se sustine exam INM ar fi cursurile in plin. Candidati pregatiti ..indiscutabil.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
para malaiata pe care lumea o astepta sa cada in septembrie? de parca ar depinde de noi; cum o sa hotarasca asa o sa ne conformam; desigur ca nu ne si obliga sa ne inscriem.
Asta ar insemna ca cei care termina dreptul anul acesta nu mai au sansa sa dea admitere la sng?
avand in vedere ca licenta se da in luna iulie si admiterea in luna mai? sau se organizeaza anul acesta 2 admiteri?nu mai inteleg nimic...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)