avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
loriyi a scris:

Din cate am inteles si anul trecut a fost aceeasi discutie ca examenul se va da in luna martie si intr un final s-a dat tot in septembrie. Posibil sa fie aceeasi situatie si anul acesta..

Propunerea SNG`ului a fost deja votata de CSM. Singura incertitudine este in ce zi din luna mai se va sustine examenul.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
cristina1990, utilizator
Este ceva sigur?pentru ca o discutie asemanatoare a fost si anul trecut si s a dat tot in septembrie
DahliaNoir a scris:

@ Andra..iti iei medical...si "chiulesti"profesional. Sincer..aia sa fie ultima ta problema...ca se rezolva.

Multumesc de raspuns. Asa ma gandeam si eu, dar tot ma panicasem ca citisem undeva cum ca ar fi prezenta obligatorie cu invoiri doar in mod exceptional. Acum nu ne mai ramane decat sa invatam si sa avem si putin noroc :)
loriyi a scris:

Este ceva sigur?pentru ca o discutie asemanatoare a fost si anul trecut si s a dat tot in septembrie

Atat de sigur incat acum imi scot la imprimanta legiile de la organizare.:D
In afara de modificarile pe care le-am scriu eu mai devreme( pag.78) mai stie cineva alte modificari?Am luat in vedere si Legea 296/2013 pt. modificarea L 304/2004.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
cristina1990, utilizator
Buna ziua tuturor! Legile de pe site-ul csm sunt actualizate la zi?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)