avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
nu, nu mai pot da anul asta.
Dl Danilet a zis clar acum 30 minute ca o sa fie o singura sesiune anul acesta.
pt detalii intrati pe grupul admitere sng de pe fb.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
Am si eu o intrebare..in cazul in care intru la sng si am nevoie sa ma invoiesc o saptamana, se poate acorda aceasta invoire? Fie ea si fara plata. Ca eu am o obligatie in iulie de la care nu pot sa lipsesc si ma gandesc acum ce sa fac ca si sa intru la sng imi doresc extrem de mult :(
@ Andra- mai bine trimiti un mail la SNG si te vor lamuri ei.
Din cate am inteles si anul trecut a fost aceeasi discutie ca examenul se va da in luna martie si intr un final s-a dat tot in septembrie. Posibil sa fie aceeasi situatie si anul acesta..
@ Andra..iti iei medical...si "chiulesti"profesional. Sincer..aia sa fie ultima ta problema...ca se rezolva.
@ Lory..nu mai sunt discutii. S-a hot azi.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)