avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
cristina1990 a scris:

4.Ordinul ministrului- modificata prin ordinul Nr.143 din 20.01.2014

La acesta, in afara de modificarea din 2009 si cea de acum din 2014 mai exista o alta intre cele 2?
Am inteles si nu pot participa si cei care urmeaza sa si dea licenta anul acesta. Intreb asta pentru ca stiu ca pot da si cei cu studii medii admitere. Aveti mai multe detalii in privinta asta?
Andra_90 a scris:

cristina1990 a scris:

4.Ordinul ministrului- modificata prin ordinul Nr.143 din 20.01.2014

La acesta, in afara de modificarea din 2009 si cea de acum din 2014 mai exista o alta intre cele 2?

Nu...asta din cate stiu eu.Astept parerii si de la ceilalti.
Stii gresit.SNG e strict pt studii superioare. pt studii medii se da direct pe post prin intermediul CA.
Abia astept tematica! Zilele astea am facut super curatenie ca sa ma descarc.:justcuz:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)