avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
- 304 pe care o am eu -ultima modificare L 296/14.11.2013 publ în M.Of.Nr699/14.11.2013;
- 567-modif aduse de L 214/28.06.2013 publ în M.Of. Nr. 388/28.06.2013;
- ordinul nu-l am deloc

aici am gasit legile:
[ link extern ]

mariaram a scris:

Despre tematica sau data examenului stie cineva ceva, ori preconizati ceva?

Nu stiu..dar auzisem ceva de 11 mai.Si ar intra in grafic varianta asta..cu afisarea exam pe grefieri.ro luni.
nu imi vine sa cred....e bataie de joc
Din cate am aflat ( de la un judecator de CA )... s-a aprobat examenul pentru luna mai. Dar nu se stiu data fixa.
Ma gandesc ca sng ar trebui sa faca o noua propunere cu o data certa si astfel examenul sa fie la sfarstiul lunii mai ?
Sau anunta direct de luni ? si examenul sa fie pe 11 mai.
M-am uitat la ceilalti ani... toate propunerile pe care sng-ul le-a facut au fost cu data certa ( ex: Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4/11326/1154/2013 cu
propunerile privind componența comisiei de organizare a concursului de
admitere la Școala Națională de Grefieri organizat la data de 1 septembrie 2013.) Propunerea de anul acesta nu cuprinde nicio data....
cameliaeniko a scris:

nu imi vine sa cred....e bataie de joc

de ce ar fi bataie de joc? poate cei care au picat toamna trecuta nu au inca un loc de munca si au asteptat aceasta sansa inainte sa se implineasca un an de la ultima incercare;

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)