avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Buna ziua,

Regulamentul de postare spune ca se combat ideile si nu persoanele care le-au postat. Nu ne face placere sa editam sau sa stergem mesaje asa ca va rog sa limitati la subiectul topicului.

Multumesc anticipat pentru intelegere, spor la invatat si succes tuturor!
Oricat de tensionati suntem.. va rog sa nu fim rai . Personal ma bucur de orice interventie.. inclusiv de cea a lui Yatzi. Haideti sa colaboram..nu sa ne cauzam motive de stres in plus.
Cine considera ca un mail catre CSM ar conta..si cine e dispus sa faca asta..e liber sa o faca. E optiunea fiecaruia pe care alege sa o exercite..sau nu.

a aparut tematica pt admiterea la inm
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
romarta123, utilizator
Buna! Ma alatur si eu celor care vor sustine un examen de admitere SNG (in mai sau septembrie :) ) sau concursuri organizate direct pe post si am o nelamurire.

art. 93 alin.6 ROI zice asa: "Partea sau reprezentantul acesteia care prezintă personal la instanţă actul de sesizare poate primi, sub semnătură depusă pe act, termen de judecată în cunoştinţă, cu respectarea criteriului repartizării aleatorii a cauzelor, în afară de cazul în care legea dispune altfel."

mi-e neclar cum primeste partea termenul de judecata in cunostinta: pe loc? in aceeasi zi? nu se formeaza dosarul, il analizeaza judecatorul si ii fixeaza termen? adica, nu dureaza procedura asta? cine are experienta sau a citit mai mult sa imi explice si mie de unde am ajuns la confuzia asta? (in afara de faptul ca nu am citit suficient)

sau art. 95 ROI pct. 4: " Pentru aplicarea criteriului aleatoriu în sistem informatic sau ciclic, dosarele se înregistrează în ordinea sosirii la instanţă şi se repartizează în aceeaşi ordine de către persoana sau persoanele desemnate anual de preşedintele instanţei...".
-> se repartizeaza aleatoriu in aceeasi ordine<- cine poate explica?

oana_01, utilizator
Nici mie nu imi e prea clar. Se coroboreaza cu art. 201 din NCPC, dar e destul de incalcita treaba, pentru ca e o suma de termene acolo. Sau eu asa intelesesem. S-ar putea sa ii poata calcula direct adunand respectivele termene, de 25+10+etc zile.
SAU...s-ar putea in ROI sa se interpreteze in sensul ca se considera ca il are la cunostinta termenul si ca nu ii mai trebuie comunicat. Cred ca asta vor sa zica.
rosa_weigand, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)