Buna seara, fetelor stiu ca o sa-mi umpleti frigiderul dar decat sa tac ca un las prefer sa indur toate acuzele... meritate bineinteles si sa va spun ,asa cum am promis care ar fi motivele pentru care examenul s-ar putea da in septembrie si nu in mai( spun s-ar putea pentru ca acum ca am discutat nu mai sunt sigur suta la suta asa cum ulterior afirmam), unul si se pare ca cel mai important motiv ar fi schimbarea codului penal ,alt motiv ar fi legat de buget :-?? wtf? asta chiar nu am inteles de ce in septembrie ar avea si acum nu au?iar un altul daca va vine sa credeti eu chiar am ras...de cand au aparut zvonurile ca examenul va fi in mai astia mici care termina si ei anul asta au facut nu stiu cate scrisori si declaratii de dragoste:rofl: catre csm in care si-au spus care mai de care ofurile si daca sunt si stiu ca sunt pe aici imi cer scuze am fost doar putin ironic...parerea mea... sincer...cred ca pe cei de la csm in doare fix undeva de ce nemultumiri au absolventii de anul acesta.
Asa ca de la 100% am ajuns la 50% si ce ne ramane de facut decat sa asteptam marea decizie...imi cer scuze ca am fost putin ironic, sunt prea suparat ca am interpretat lucrurile prea devreme,ati avut dreptate ca m-ati tras de urechi cum s-ar spune,marea mea problema este examenul, daca va fi in mai ma retrag frumusel si stau in banca mea nu consider ca am timp sa invat si nu vreau sa ma duc nepregatit ,in rest spor la invatat si vedem ce va fi, vb lu' Andra : inevitabil va fi bine:thumbup:
Ramane de vazut solutionarea din plen:
Citat, blog. dl.jud.Danilet.
,,Buna ziua! Aveti cunostinta si, daca da, ne puteti spune in ce constă solicitarea DRUO de modificare a calendarului estimativ privind concursurile/examenele ce urmează a se desfăşura în anul 2014, solicitare ce urmează a se soluţiona in sedinta plenului din data de 6? Va multumesc.
Comentariu prin George — 04/03/2014 @ 11:20 AM | Răspunde
Devansarea concursului de anul acesta pt admitere la SNG, pt mai 2014.
Comentariu prin Cristi D — 04/03/2014 @ 5:48 PM | Răspunde ,,