avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
[ link extern ]

punctul 7 pe ordinea de zi...acum ne ramane sa asteptam cuminti pana joi..nu stiu cum rezistati voi, pe mine una ma omoara incertitudinea, abia reusesc sa ma concentrez sa mai citesc ceva #-o
Din punctul meu de vedere..nu mai sunt incertitudini.
Ufff..asa as vrea sa vad si eu lucrurile dar pana nu vad scris clar ca sesiunea e in mai..doar stau si imi rod unghiile si implor divinitatile sa scoata cat mai mult la procedura penala :)))
Iti impartasesc speranta. Din probe sper totusi sa mai scoata..ca nici minti mai cu pretentii inca nu s-au luminat asupra lor. Banuiesc ca nu aflam tematica decat in momentul cand se anunta concursul pe site-ul grefieri..adica pe luni,marti .
DahliaNoir a scris:

Din punctul meu de vedere..nu mai sunt incertitudini.

Să înţeleg că eşti convinsă că va fi concurs de admitere la SNG în luna mai. Să dea Domnul. Nu că sunt eu pregătită dar 2 luni zic eu că este timpmde repetat şi învăţat chiar dacă am serviciu.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)