avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
@claudiangy, painea alba, zaharul si grasimile( consumate in exces) incetinesc capacitatea de memorare. Ciocolata neagra stiu ca este buna, polifenolii din ea iti cresc fluxul sangvin catre creier....dar deja o dau in altele :happy:

@DahliaNoir, Deci asa e cu acidul folic, ah ?:D . Nici eu nu am problema cu intelegerea materiei, dar mi se intampla sa mai citesc un alineat si sa`mi dau seama ca am inteles gresit un context. Pe mine ma ajuta sa-mi imaginez situatii reale...cum vine nenea la usa sa ii dea citatia, cum urla ala ca "ce citatie....lasa-ma in pace" etc. Incerc sa invatat cat se poate de logic ca daca invat ca "papagalul" sunt mari sanse ca la examen sa uit un cuvant si sa ma panichez ca nu mai stiu nimic.
Cine mai are trucuri despre alimentatie si idei de invatat sa le impartaseasca si cu altii.
Ca sa intru intr-un alt subiect care nu depinde de vointa noastra, mie mi-ar placea anul asta sa se dea la proc.penal cum s-au dat subiectele anul trecut la proc.civila....cu o gila(sau mai multe), cu alcatuirea unui enunt.
Acum ma uit prin procedura penala..si am un flashback din facultate.Mi-am amintit de ce am detestat eu penalul. Parca si forma de prezentare e mai urata la penal:))
Sigur intra cometenta la pr civila. De altfel nu doar ca la concursul din feb de la CAB a intrat..ci a fost si subiect.
Eu sper ca la pr penala sa mai scoata..cat mai mult cu putinta..dar macar caile de atac tot sper.
EDIT: pf.. sunt multe chestii noi..asa la prima vedere. Si altfel organizat.. simt ca o sa-mi dea batai de cap pr.penala.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
DahliaNoir, utilizator
AlexandraMaria020 a scris:

Daca unii au avut nesansa de a nu intra unde au vrut si nu lucreaza pana la 25 de ani indiferent ca in facultate au fost pe primele locuri nu e problema altora. FIecare are oportunitatea sa dea unde crede ca se pliaza mai bine in functie de aptitudinile lui fara a i se sugera ca exista si INM si barouri.
La fel pot sugera ca exista si SNG cu studii medii cu aceeasi tematica daca tot n-au reusit sa se incadreze undeva pana la o anumita varsta. Dar fiecare face cum considera. Nu ma priveste. Poate altii vor sa profeseze ca doar de aceea fac o facultate, nu sa se numere printre miile de studenti doar cu o diploma. In ultimii ani s-a dat relativ in aceeasi perioada admiterea, totul pare sa mearga bine, echitabil pentru perioadele de timp dintre generati
Suntem in 2014. De ce s-ar reintoarce la ce s-a procedat in 2010? Nu cred ca vrea nimeni sa se decaleze perioadele dupa care sa se mai efectueze o noua admitere abia dupa 1 an sau 1 an jumate. Ramane de vazut cand se va desfasura admiterea, insa de preferat ar fi sa mearga totul ca si pana acum, spre bine, sa evoluam nu sa ne incurcam in decalaje.

Fereasca Sfantu'! Imi aduci aminte de o alta Mariana intalnita in grupul de pe fb! Daca nu te priveste..nu iti mai spune parerea!

Si eu am terminat acum cativa ani, stiu cum e sa nu iti gasesti loc de munca in domeniu. Dar asta nu face decat sa ma motiveze! E greu pentru toti, dar oricum nimic nu e usor, si nu vine de-a gata! Asadar.. sa nu mai dam vina pe nimic/nimeni.. si sa punem mana sa invatam. Daca nu intram, nu e vina nici NCPP, nici a destinului,nici a statului..ci este doar a noastra!
Si inca ceva, legile se schimba, si asta e bine, inseamna ca ne "upgradam" daca nu facem fata acestor modificari sa le invatam acum, cand om fi grefieri si tb sa si lucram cu ele, cum o sa fie? Salutari tuturor! :wave:
Buna tuturor! Imi pare bine ca v-am gasit pe acest forum, discutiile sunt f utile :)
Am si eu o nelamurire legata de incompatibilitatea aceea privind detinerea/asocierea in cadrul societatilor comerciale...
Detin o intreprindere individuala, trebuie sa o inchid inainte de examenul la SNG?
nu. o poti inchide imediat dupa ce s-a afisat rezultat astfel incat la momentul cand se cheama pt verificarea bunei reputatii sa fie inchisa. Acelasi lucru se intampla si in cazul persoanelor deja angajate...isi dau demisia imediat dupa ce raman definitive rezultatele examenului.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)