AlexandraMaria020 a scris:
Daca unii au avut nesansa de a nu intra unde au vrut si nu lucreaza pana la 25 de ani indiferent ca in facultate au fost pe primele locuri nu e problema altora. FIecare are oportunitatea sa dea unde crede ca se pliaza mai bine in functie de aptitudinile lui fara a i se sugera ca exista si INM si barouri.
La fel pot sugera ca exista si SNG cu studii medii cu aceeasi tematica daca tot n-au reusit sa se incadreze undeva pana la o anumita varsta. Dar fiecare face cum considera. Nu ma priveste. Poate altii vor sa profeseze ca doar de aceea fac o facultate, nu sa se numere printre miile de studenti doar cu o diploma. In ultimii ani s-a dat relativ in aceeasi perioada admiterea, totul pare sa mearga bine, echitabil pentru perioadele de timp dintre generati
Suntem in 2014. De ce s-ar reintoarce la ce s-a procedat in 2010? Nu cred ca vrea nimeni sa se decaleze perioadele dupa care sa se mai efectueze o noua admitere abia dupa 1 an sau 1 an jumate. Ramane de vazut cand se va desfasura admiterea, insa de preferat ar fi sa mearga totul ca si pana acum, spre bine, sa evoluam nu sa ne incurcam in decalaje.
Fereasca Sfantu'! Imi aduci aminte de o alta Mariana intalnita in grupul de pe fb! Daca nu te priveste..nu iti mai spune parerea!
Si eu am terminat acum cativa ani, stiu cum e sa nu iti gasesti loc de munca in domeniu. Dar asta nu face decat sa ma motiveze! E greu pentru toti, dar oricum nimic nu e usor, si nu vine de-a gata! Asadar.. sa nu mai dam vina pe nimic/nimeni.. si sa punem mana sa invatam. Daca nu intram, nu e vina nici NCPP, nici a destinului,nici a statului..ci este doar a noastra!
Si inca ceva, legile se schimba, si asta e bine, inseamna ca ne "upgradam" daca nu facem fata acestor modificari sa le invatam acum, cand om fi grefieri si tb sa si lucram cu ele, cum o sa fie? Salutari tuturor! :wave: