avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Nu e vorba de patos. E vorba ca ne pierdem iar timp discutand chestiile astea si nu discutam materie. Am intrebat mai devreme intr-un post despre modificarile aduse NCPP, daca sunt alea 7 pe care le gasisem eu, dar n-a raspuns nimeni. In schimb tot discutam data, iar si iar si iar si iar. Inteleg frustrarea de a nu stii cand dam, dar... Hai totusi sa vedem ce si cum invatam.
rosa_weigand a scris:

Nu e vorba de patos. E vorba ca ne pierdem iar timp discutand chestiile astea si nu discutam materie. Am intrebat mai devreme intr-un post despre modificarile aduse NCPP, daca sunt alea 7 pe care le gasisem eu, dar n-a raspuns nimeni. In schimb tot discutam data, iar si iar si iar si iar. Inteleg frustrarea de a nu stii cand dam, dar... Hai totusi sa vedem ce si cum invatam.

Eu am OUG nr. 3/2014 ca fiind ultima modificare a NCPP.
[ link extern ]
[ link extern ] /
Deci ce am gasit aici, prima parte e deja modificat, si a doua parte unde spune proiect de lege urmeaza sa fie schimbat? Inteleg bine? N-am mai fost la curent cu ultimele schimbari si nu mai stiu prea bine.
cristina1990 a scris:

@DahliaNoir, am auzit si eu de acid folic si vit.B12, dar cica abia dupa un an se observa imbunatatiri. Tu de cand iei ai observat ceva efecte? Eu beau ceai de ginko biloba, ceai verde si rozmarin + lecitina, am renuntat la paine, dulciuri, mezeluri si prajeli si as fi in stare sa invat si intr-un picior daca asta ma face sa retin mai bine atricolele :hammer:( si nebunia mea inca nu a atins cote maxime :D:D:D )
Cat priveste proc. civila eu mi-am invatat si toata competenta si caile de atac ca nu cred ca scapam anul asta de ele. Cam 5 ore invat si eu pe zi ....cu pauze lungi si dese :D:D. Dupa ce se anunta data concursului poate incep sa ma mobilizez si eu si sa ajung la vreo 8 ore de invatat pe zi, ca la ce note s-au luat anul trecut trebuie invatat aproape de 10.
Poate scot la ROI tampenia aia cu \"departamentul economico-financiar\" ca tot nu am inteles de ce trebuie sa stiu ce face inginerul constructor ...si asa sunt o GRAMADA de invatat la atributiile fiecarui grefier.

Ce face painea, dulciurile si mezelurile? Ma ajuta la ceva daca ma las de cioco?! Este drogul meu....X-(
Eu iau acid folic de mai bine de un an ..si il combin cu diverse vitamine in cure de cate 2-3 luni. Am si o anemie severa..asa ca cura cu fier e obligatorie.Asa ca fier plus acid folic apoi acid folic cu calciu. Asa ca s-ar putea spune ca-s cu state vechi in ale vitaminelor..deci n-as putea sa zic cat de repede isi fac efectul. Mie acum mi-e bine...am forta, nu mai ametesc si analizele mi-au iesit mai bine DAR,repet, am mai luat diverse de-a lungul timpului si oricum am probleme deci nu stiu daca pentru o persoana care nu are probleme se simte diferenta.
Din ce stiu eu ciocolata neagra e chiar indicata in conditii de efort intelectual crescut.
Ca o gluma..acidul folic ajuta sistemul osos..deci daca crezi ca ajuta sa stai intr-un picior.. chiar ai nevoie de acid folic :))))

Despre NCPP..am mai zis.. mi-am luat codul de la Hamangiu actualizat la 14 februarie. Azi il ridic de la posta. Nu-mi bat capul pt 10 lei sa vad exact cand si ce s-a modificat.Cand se anunta examenul.. iau alt cod sau eventual ma bag pe legisplus si setez data de 14 feb..daca imi zice ca s-au produs modificari...abia atunci ma interesez.Apoi oricum sunt abonata pe fb la tot ce misca in juridic..si e imposibil sa nu vad valuri pe wall daca se mai schimba ceva.
Despre discutiile de aici.. eu ma descarc..sincer. Nu vreau sa-i chinui excesiv pe ai mei tot discutand despre asta.asa ca ma descarc intr-un mediu unde stiu ca sunt si altii tot atat de interesati si stresati ca mine pe acelasi motiv.Ma destinde sa discut , de la munca sau dupa ce termin de invatat, si nici nu -i chinui pe cei din jur. Pe de alta parte..stiu exact ce am de facut :sa invat! Imi scuzati potentiala parere mult prea buna despre mine..dar eu nu am intampinat probleme in intelegerea materiei. Poate-s eu suficient de idioata incat nu-mi dau seama..dar eu zic ca materia e accesibila la nivel de intelegere. Greu cu tocitul. Deja am in vocabular excesiv formularea "pt motive temeinice"".:)) Poate la penal, ca e nou, o sa intampin probleme.. n-am intrat inca in el.
Personal n-am nicio frustrare.. m-am mobilizat pt mai. Daca e in septembrie nu-i nicio dezamagire. Iau lucrurile ca atare si incerc sa le fac fata.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)