cristina1990 a scris:
@DahliaNoir, am auzit si eu de acid folic si vit.B12, dar cica abia dupa un an se observa imbunatatiri. Tu de cand iei ai observat ceva efecte? Eu beau ceai de ginko biloba, ceai verde si rozmarin + lecitina, am renuntat la paine, dulciuri, mezeluri si prajeli si as fi in stare sa invat si intr-un picior daca asta ma face sa retin mai bine atricolele :hammer:( si nebunia mea inca nu a atins cote maxime :D:D:D )
Cat priveste proc. civila eu mi-am invatat si toata competenta si caile de atac ca nu cred ca scapam anul asta de ele. Cam 5 ore invat si eu pe zi ....cu pauze lungi si dese :D:D. Dupa ce se anunta data concursului poate incep sa ma mobilizez si eu si sa ajung la vreo 8 ore de invatat pe zi, ca la ce note s-au luat anul trecut trebuie invatat aproape de 10.
Poate scot la ROI tampenia aia cu \"departamentul economico-financiar\" ca tot nu am inteles de ce trebuie sa stiu ce face inginerul constructor ...si asa sunt o GRAMADA de invatat la atributiile fiecarui grefier.
Ce face painea, dulciurile si mezelurile? Ma ajuta la ceva daca ma las de cioco?! Este drogul meu....X-(