DahliaNoir a scris:
Ne calesc sistemul nervos pt ce ne asteapta..in caz ca trecem examenul #-o
E revoltator totusi.. in conditiile in care au decalat examenul fata de data anuntata initial. Eu sunt curioasa de tematica la pr penala..sper ca au scos..substantial.
Ma tem ca oricat de mult vor scoate, ne va fi foarte greu sa retinem tot. Am citit ieri despre cererea de stramutare si la un moment dat nu mai intelegeam nimik. Sunt doua articole (72 si 75 parca) care se bat in cap efectiv- e vorba de formularea unei cereri de stramutare in procedura de camera preliminara. Poate era ora prea inaintata, poate eram eu prea obosita, dar nu am inteles si basta, se poate sau nu sa se formuleze o astfel de cerere in cadrul procedurii de camera preliminara?
Am crezut initial ca imi va fi mai usor, avand in vedere ca anul trecut mi-am pus destul de bine la punct PP, dar cu cat citesc mai mult costat ca sunt foarte multe notiuni nou introduse, sunt unele articole care isi mentin continutul, dar care sunt "bagate" in alt contest, sunt articole mentinute doar partial si completate cu ceva nou (iar eu ma gandesc la vechiul articol si uite asa il fac varza...)
La organizare nici macar nu mi-am listat legile, astept sa vad exact tematica si ultimile modificari.
Si mai ales nu pot sa cred ca nu au publicat astazi niciun anunt pe site-ul SNG, chiar trebuie sa astepte pana in ultima clipa......