avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
super! a ramas la fel la PC si la OJ , mult spor!
Aproximativ 200 pg sunt la pr penala (pe codul pe care il am eu) . E lejera totusi tematica la pr civila. Trebuie sa recunoastem ca am fost luati prin surprindere de decalaj dar o tematica asa aerisita ca anul asta nu cred ca o sa mai fie vreodata. Combinat cu faptul ca nu e tentatia marii si a muntelui cum e cand examenul se organizeaza in septembrie E DE BINE.

oare se vor actualiza pe site ul csm legile la oj?
Chiar nu ma asteptam sa nu introduca competenta si caile de ata la proc.civila. Mie mi se pare destul de OK tematica, au fost "baieti de gasca". Intreba cineva cum si cat invatam....eu am terminat de invatat proc.civila si am citit 1 data OJ. Am mai dat si anul trecut si am inca materia proaspata in minte.Pana acum am invatat aprox.5 ore pe zi, eu ma ghidez in general dupa materie nu dupa ore.La OJ mi-a luat o zi intreaga sa citesc 304,567,ordinul ministrului si codul deontologic, iar ROI am inceput`o de ieri dimineata si nici pana la ora asta nu am terminat`o(urasc legea asta). Spor la invatat.
La PP, ne au scos incompatibilitatea,abtinerea-recuzarea,stramutarea? sau nu vad eu bine?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)