avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
nu esti singura care se bucura de acest lucru si eu am renuntat la locul de munca pt a ma pregati de concurs,anul trecut am mers si la lucru am si invatat si m-am descurcat, zic eu, am obtinut un punctaj de 8.64 asa ca acum sper sa reusesc mai mult avand in vedere ca nu mai lucrez
ramonastreanga a scris:

buna, voi ce credeti la masurile preventive intra doar cap 1 sau intra si cap 2 si 3? pt ca in tematica scrie doar masurile preventive nu scrie masurile preventive si alte masuri procesuale asa cum se numeste titlul V de unde fac parte masurile preventive. eu zic ca este timp pt invatat avand in vedere ca la civil si organizare tematica este aceeasi, eu am dat si anul trecut, iar pana acum am repetat tot civilul, de maine ma apuc la penal(unde o sa am ceva de invatat si o sa stau mai mult pe el ca sa nu fie nevoie sa il mai repet dupa aceea, incerc sa mi-l pun de acum in ordine) si la organizare o sa imi las o saptamana pt invatat deoarece anul trecut mi-a fost suficient(am luat 9,33), iar pt o mica recapitulare imi este suficient o saptamana.
voi cum stati? si spor la invatat in continuare

Salut . ªi eu am avut această dilemă dar în cele din urmă m-am hotărât că este clar că se referă doar la capitolul privind măsurile preventive şi nu şi la celălalt capitol "Alte măsuri procesuale" care este destul de stufos.

Cand se comunica ora sustinerii examenului si locul?
Anul trecut cum a fost?
claudiangy a scris:

Cand se comunica ora sustinerii examenului si locul?
Anul trecut cum a fost?

Se comunica de obicei cu cateva zile inainte de examen. Anul trecut am dat pe 1 sept si s-a comunicat ora si locul pe 28 august. Locul e diferit de la an la an mi se pare. Examenul incepe la 10, candidatii trebuie sa fie in sali la 9:30 cel tarziu. De la 8:30 se poate intra in sala de examen. O sa afiseze ei pe site locul desfasurarii examenului si ora, plus alte informatii (cu ce mijloc de transport poti sa ajungi, cu ce sa scrii, etc.).
Multumesc Andra_90

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)