avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Tu dupa ce coduri inveti @DahliaNoir?Acum ca am mai mult timp m-as orienta si catre alte lucrari in plus de coduri aveti vreo recomandare?
Codurile actualizate la zi. (inclusiv actualizarea NCPP din 7 feb) .Eu zic ca pt SNG nu are rost sa inveti altceva decat codurile.In schimb.. daca ai timp.. poate doresti sa inveti si pentru oportunitatea unei alte meserii juridice..INM, Barou etc. Pe de alta parte recomand sa nu stai sa astepti alt examen SNG care poate fi tocmai in septembrie 2015. Recomand sa incerci sa-ti cauti de lucru.. orice( Nu neaparat pt bani cat pt experienta in sine)Evident ai timp sa lucrezi si sa inveti acum.. in conditiile in care sigur in 2014 nu o mai sa fie examen.
Baroul sau INM-ul nu sunt optiuni pentru mine,nu ma vad compatibila cu niciuna din functiile de avocat,procuror sau judecator sincera sa fiu ma gandesc pe viitor la functia de notar pe care stiu ca o pot obtine dupa 6 ani de munca in domeniu juridic daca promovez concursul de admitere in functia de notar dar mai intai sa ma vad la SNG.Mult succes tie,multumesc pentru raspunsuri si spor la invatat.
Voua ce va pare mai greu din cele 3 OJ,CV,CP?
CristinaNecsoaica a scris:

Baroul sau INM-ul nu sunt optiuni pentru mine,nu ma vad compatibila cu niciuna din functiile de avocat,procuror sau judecator sincera sa fiu ma gandesc pe viitor la functia de notar pe care stiu ca o pot obtine dupa 6 ani de munca in domeniu juridic daca promovez concursul de admitere in functia de notar dar mai intai sa ma vad la SNG.Mult succes tie,multumesc pentru raspunsuri si spor la invatat.
Voua ce va pare mai greu din cele 3 OJ,CV,CP?

Procedura penala CLAR! :D Nu stiu de ce mi se pare mai dificila de invatat ca proc. civila.
E si mai mult de invatat la pr.penala. E mai complexa si, din ce am inteles, in caz de medie egala departajarea se face pe baza notei de la pr penala.
Personal am o inclinatie spre civil si e posibil ca si asta sa contribuie la opinia mea.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)