avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
BUna tuturor
Am si eu cateva intrebari va rog, daca imi puteti raspunde, mai ales cei care au mai trecut prin procedura de inscriere.
Sunt domiciliata in Bucuresti sector 6 - Imi depun dosarul la Tribunalul Bucuresti - la registratura? Si daca da, la care registratura, ca sunt mai multe acolo.
In ceea ce priveste cazierul fiscal si judiciar - se dau pe loc, nu?
Multumesc
cand ajungi la tribunal intrebi unde este casieria, mergi platesti si de la casierie te vor indruma la biroul la care se fac inscrierile.
cazierul fiscal si judiciar se dau pe loc, succes

stie cineva in ce consta CV-ul.? este tipizat? se ridica de la tribunal? trebuie specificat unde lucrezi sau unde ai lucrat? multumesc!
Nu e tipizat. Il faci tu. Poti sa folosesti modelul Europass sau sa-l scrii tu. In mod normal scrii unde lucrezi si ai lucrat, ce facultate si cursuri ai terminat, ce limbi straine stii si ce alte aptitudini mai ai. Eu asa am scris. Daca nu iti vine sa scrii unde lucrezi acum sau vrei sa nu incluzi ceva, nu cred ca deranjeaza in mod special.
Nu stiu exact ce fac cu CV-ul. Chiar ma intrebam la ce ajuta. Poate tin cont mai repede cand te repartizeaza pe loc in cadrul instantei sau parchetului(ex: sa te puna la complet de penal sau de civil in fct de un master avut).
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
rosa_weigand, utilizator
Cameliaeniko..iti doresc sa reusesti la SNG..altfel o sa ajungi sa detesti CV .. fiind documentul ce o sa te insoteasca la mulllteee interviuri. :)
CV le foloseste pt a vedea de unde sa-ti ceara recomandarea ..in caz ca treci de proba scrisa.
De altfel la orice post pentru care aplici ti se solicita CV ba chiar e printre actele ce trebuie sa se gaseasca in dosarul angajatului.
Nu tin cont de niciun master..singura care conteaza e optiunea in functie de nota finala.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)