Voi cum staţi cu penalul? Mi se pare aşa de mult schimbat...
ªtie cineva ce se mai întâmplă cu posturile de la Bucureşti? Cele 36+5 (de arhivari)? Oare se mai scot la concurs?
CV-ul este folosit pentru a se verifica buna reputaţie. Nu cred că e bine să omiţi ceva (adică să nu treci actualul loc de muncă), oricum demisia se dă după verificarea condiţiei de bună reputaţie. La concursurile direct pe post, unele curţi de apel cer şi acte privind vechimea în muncă, aşa că nu ai cum să nu treci în CV. actualul loc de muncă.
Multumesc ca mi-ati zis si mie. In cazul asta o sa-mi trec si chestiile pe care le credeam perfect irelevante, fiind in alte domenii si cu contract de proprietate intelectuala, nu de munca. Dar macar ma placeau oamenii aia deci cu reputatia stau bine.
Trebuie să treci absolut tot, iar în cazul în care nu ai cum să duci recomandare de la ultimul loc de muncă (de exemplu, firma nu mai există), atunci ţi se cere de la locul anterior, iar în cazul în care nu ai mai lucrat anterior, poţi da o declaraţie în care specifici asta. Dar oricum, totul se verifică în funcţie de ce ai trecut în CV.
Voi pe unde sunteţi cu învăţatul la penal? Eu sunt într-o mare dilemă: nu ştiu dacă să mă înscriu sau nu. De penal încă nu m-am apucat cum trebuie, doar l-am răsfoit aşa.
Voi pe unde sunteţi cu învăţatul la penal? Eu sunt într-o mare dilemă: nu ştiu dacă să mă înscriu sau nu. De penal încă nu m-am apucat cum trebuie, doar l-am răsfoit aşa.