avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Recunosc ca am toata ziua la dispozitie. Asta cand nu am treaba prin casa, gatit etc. Si chiar si asa atunci cand nu invat am inregistrat pe telefon capitole din cod pe care le ascult. Oricum am redus din activitatile pe care obisnuiam sa le fac gen iesit in oras sau mai stiu eu ce. Singurele lucruri pe care le mai fac sunt cele ce tin de casa si acelea v-am zis cu masura.
Spor la invatat va doresc!
Pentru cei din Bucuresti, programul de depunere al dosarelor la Tribunalul Bucuresti, luni-vineri 8:00-16:00, dar atentie! casieria este deschisa de la 13:30 - 15:30, daca vreti sa achitati si sa depuneti dosarul in acelasi timp aveti grija la ce ora mergeti.

Spor la invatat!
Arabella23 a scris:

Recunosc ca am toata ziua la dispozitie. Asta cand nu am treaba prin casa, gatit etc. Si chiar si asa atunci cand nu invat am inregistrat pe telefon capitole din cod pe care le ascult. Oricum am redus din activitatile pe care obisnuiam sa le fac gen iesit in oras sau mai stiu eu ce. Singurele lucruri pe care le mai fac sunt cele ce tin de casa si acelea v-am zis cu masura.
Spor la invatat va doresc!

Tare asta cu înregistratul pe telefon. Mulţumesc pentru idee. La asta nu mă gândisem. Spor ţie şi tuturor!
@Zizi da e o metoda pe care eu am folosit-o si la Bac si in facultate. Chiar daca nu esti foarte atent tot ramai cu ceva. Mai ales daca asculti un capitol de 10-20 de ori.
Da, cred că ai dreptate. Mulţumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2014
zizy, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)