avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
scythe123 a scris:

Salut!
Cat de complex trebuie sa fie de fapt CV-ul? se pot atasat si scrisori de recomandare (cine are bineinteles)?

Consider ca nu trebuie sa faci un CV foarte incarcat, mergi pe modelul european, trece toate locurile anterioare de munca, insa fara recomandari. Iti vor fi cerute recomandari (probabil doar una dintre ele) cand dovedesti buna reputatie dupa ce esti admis :)

Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Maryella, utilizator
Instanta unde se depun actele o sa aplice faimoasa stampila "conform cu originalul""asa ca trebuie sa aveti si originalele cu voi cand va inscrieti.
Stiu de acum 2 ani ca in ultimele 3 zile s-a dublat nr de inscrisi la instanta unde am depus eu actele. Si eu las pe ultima saptamana...sa vad totusi daca inaintez cu penalul.
Pe net se gasesc multe site-uri care zic cum trebuie sa-ti faci un cv. Ca absolvent e bine sa ai cv mereu pregatit, in format european de preferinta. E un model tipizat..il gasesti pe net si scrie acolo ce trebuie completat:locuri de munca anterioare, studii, calificari prin cursuri etc.
Eu consider de ex relevant daca ai cursurile ECDL in timp ce-mi pare total irelevant, in contextul unei meserii juridice, locul 1 la olimpiada de sport din clasa a 8a. Scrisoarea de recomandare e cu totul altceva decat CV si, dupa cum a zis si colega, o sa o prezinti la etapa 2 cand o sa-ti ceara recomandarile.
Maryella ..mesaj la 5,50. Te-ai trezit de la ora aia sa inveti? Lucrezi?sau inveti de la 5, 50 toata ziua. Ma spere chestia asta..recunosc :)))
DahliaNoir, utilizator
Buna Martha, te rog mult spune-mi si mie daca in Giurgiu se dau pe loc cazierul judiciar si cel fiscal, multumesc.
DahliaNoir a scris:

Si eu las pe ultima saptamana...sa vad totusi daca inaintez cu penalul.

Dahlia şi tu eşti confuză în legătură cu înscrierea?
zizy, utilizator
AGST a scris:

Buna Martha, te rog mult spune-mi si mie daca in Giurgiu se dau pe loc cazierul judiciar si cel fiscal, multumesc.

Buna! Da. Ambele caziere se dau pe loc. Cu drag!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)