avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
perfectwife a scris:

Va multumesc pentru raspunsuri !Ma gandeam si eu ca trebuie sa renunt la indemnizatie iar stimulentul este de numai 500 lei ,habar nu am cat ar fi salariul de cursant .Voi aveti idee? Ma gandeam azi ca poate nu or sa se inscrie asa multi candidati si s-ar putea sa se intre mai usor ;)

Indemnizatia de cursant pe perioada celor 6 luni este in jur de 950 ron net, pentru cei din alte orase nu se asigura cazare, nu exista un camin al SNG-ului, fiecare se descurca cum poate cu acesti bani.
Eu cred ca se vor inscrie destul de multi candidati, mai ales cei care au dat si in septembrie 2013 si nu au intrat...este doar parerea mea, probabil nu vor fi 1600 ca anul trecut dar aproape de 1000 tot vor fi.

Fetelor eu vad de facebook aspiranti care deja s-au apucat de grile. Eu sunt inca la stadiul de penal(si asta la inceput). Si cu toate astea nu ma descurajez. Imi doresc extrem de mult sa intru si fac tot posibilul chiar daca uneori pare ca tot Universul imi sta impotriva.
Spor la invatat astazi!
Grile?
Multi au deja civilul si oj invatat pana la data anuntarii concursului.Pe de alta parte eu stiu persoana care in cele 10 zile de cand e anuntat examenul a terminat pr civila. (o stie chiar bine din ce am vazut) deci..se poate. E adevarat ca avea o baza buna de cunostinte din facultate dar le-a pus frumos la punct in 10 zile.
Eu recunosc ca punctul meu slab este procedura penala. Asta pentru ca eu(ca si voi) am invatat-o acum cativa ani cand inca era in vigoare codul vechi. Mi se par atat de greu de memorat unele lucruri, nu ma pot concentra, e descurajant si faptul ca altii sunt mult mai pregatiti, dar pana la urma fiecare cu norocul lui.
Voi reusiti sa memorati articolele mot à mot?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)