avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Arabella23..ai dreptate, fiecare cu norocul lui. =D> Ramane de vazut cine va reusi si cine nu, important fiind sa nu consideram ca ne-am fura unii altora locul, fiind loc sub soare pt toti. Asteptam opinille celor care au mai trecut prin acest examen.
De pilda, cat trebuie scris la fiecare intrebare?! Divaghezi pe tema sau dai raspuns cat mai strict, eventual daca se poate ca-n Cod?!:duh:
Aspirantul te contrazic: Nu-mi e deloc bine sa-mi doresc...pe romaneste sa pice restul sa intru eu. Loc sub soare nu pot sa zic ca e. Ce-i drept sunt 140 de locuri si oameni destul de bine pregatiti. Tot ce pot sa zic e ca eu imi doresc sa intru si stiu ca asta ma face egoista.
De raspuns la intrebari poti consulta baremele de corectare. [ link extern ]
Cine e mai bine pregatit e pentru ca a muncit mai mult.Asa ca nu e loc de invidii si dorinte d-astea. Parerea mea. Ca nu e loc pentru toti..foarte adevarat..dar asta ar trebui sa te ambitioneze si mai tare.
Cat mai aproape de cod trebuie sa fie exprimarea. Preferabil identica.
Bine spus. =D>Dahlia (nu îmi apare butonul de aplauze).
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
zizy, utilizator
Vad pe grup ca sunt persoane care sustin ca au ajuns la 1/2 din cod la pr penala in doar 4 zile. Cu codul in fata (ca nu stie nimeni in ce conditii se gaseste in fata calculatorului cei care dau din taste) devine usor si oricine pare pregatit. Asa ca eu zic sa ne calmam cu raportatul la altii. Fiecre se cunoaste deja..ca avem cel putin 4 ani de facultate fiecare dintre noi timp in care stim cam cat si cum invatam.Si fiecare apreciaza singur in raport cu sine cam care ii sunt sansele.. Apoi consider ca nu conteaza conditiile altora. Unii muncesc, altii au familie.. fiecare trebuie sa se descurce in conditiile sale ca nu primeste nimeni clementa sub forma unor pct in plus la nota daca munceste sau mai are si 14 copii de crescut intre timp.
Teoretic, cu efort sustinut, timp este. Practic fiecare isi cunoaste conditiile personale..e asa..ca la individualizarea pedepsei :P

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)