avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
:hm: nu mi se pare deloc logic, sincer....cred ca e un articol foarte prost formulat
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
geanina n, utilizator
Ce anume din explicația oferita de mine ti se pare ilogic? da, este ambiguu formulat alin. 4, dar daca citesti de cateva ori intreg articolul incat sa il intelegi, o sa vezi ca explicatia mea este chiar logica. daca tu nici acum nu intelegi articolul 368 si alin 4,inclusiv, eu zic sa il mai citesti de cateva ori...
in cazul in care consideri ca articolul(nu explicatia mea), sau doar alin 4, e ilogic, permite-mi sa-ti zic ca te inseli. daca era ilogic, nu il mai intelegeau altii, altii ca mine. si mie mi-a pus neuronii la contributie...dar pana la urma, citit foarte bine ii gasesti logica! spor la invatat!
Eu ca sa nu ma incurc dupa al (1) am scris \"se judeca in sedinta publica, cu participarea procurorului, si cu citarea persoanei vatamate si a partilor\". Procurorul trebuie sa participe la sedinta prin care se poate dispune suspedarea judecatii deoarece la propunerea lui se poate suspenda judecata, procurorul ii aduce la cunostinta judecatorului ca exista o persoana in privinta caruia statul roman cere extradarea. Daca se depune contestatie in privinta suspendarii procesului, aceasta se judeca fara participarea procurorului si a partilor. Eu asa am inteles din acest articol.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
cristina1990, utilizator
intrebare: La pp avem de invatat doar masurile preventive ( art 202 -244) , sau tot capitolul V , respectiv art 202-256? multumesc
romarta123 a scris:

intrebare: La pp avem de invatat doar masurile preventive ( art 202 -244) , sau tot capitolul V , respectiv art 202-256? multumesc

202-244. Spor la invatat.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)