DahliaNoir a scris:
cristina1990 a scris:
:D DahliaNoir nu prea ai mai scris nimic...nici pe forum nici pe FB. Cum sta treaba la tine? Eu m-am apucat sa-mi fac niste scheme la penal sa pot retine mai bine toate drepturile si obligatiile.Ma gandesc sa imi scriu in paralel si institutiile comune de la civil si penal...sa nu ma incurs cu citarea, stramutarea etc.
Sunt in stadiul in care nu am invatat tot..cu atat mai mult si in plus :)) Invat, inca n-am terminat procedura penala.. desi sigur m-a terminat ea pe mine. Nu prea am mai zis nimic pt ca nu aveam ce ..tematica mi-e clara, nelamuriri in materie nu am (cel putin nu pana acum) ori sa intru in polemici inutile cu unul si altul ..chiar nu are rost chiar daca renunosc ca unii ma scot din minti cu ce zic. (gen "ce bun sunt ..stiu tot, le stiu pe toate""). Apoi realizez ca-i doar stresul si emotiile dinainte de exam..si ma linistesc.
Eu incerc sa nu ma complic.Sa caut chichite acolo unde nu sunt.. sau sa insist pe chestii controversate.Si personal caut sa nu amestec civilul cu penalul..la mine nu ar merge. La altii..tot ce e posibil.
De acord cu tine, Dahlia...:)
Apropos de stresul examenului, pe mine m-a bantuit un cosmar azi-noapte...dadeam grila, si ma uitam la foaia de examen ca la masini straine, nu stiam sa raspund...#-o