@ Oana ..bine punctat!
chiar ma gandeam ca e o meserie in general exercitata de femei asa ca rabufnirile de genul asta sunt inerente.:giggle:
Stiti la o adica, nu conteaza cat de multi candidati sunt, nici cat de bine pregatiti sunt ceilalti, conteaza ca tu(ca si candidat) sa te duci cat mai bine pregatit,cat de bine poti. Eu zic sa nu ne mai gandim la asta, ar fi un stres in plus ... poate x a invatat mai mult, y stie procedura penala foarte bine, si eu deabia o incep, etc... Am simtit si eu stresul asta la inceput, pana mi-am dat seama ca ma incarc negativ, ca imi afecteaza puterea de concentrare,dispozitia.. eu asa vad lucrurile. Invatati, invatati, invatati ca asa reusim. Eu m-am retras si din discutiile de pe grup, fiindca bateau apa in piua cu tot felul de interpretari ilogice..ca daca nu e specificata exceptia, ca daca/parca/poate...chestii care tin de logica,dar totusi.."daca" .. nici nu ma mai compar cu altii, ca unii dorm 5 ore pe noapte si restul zilei invata ca robotii..eu personal nu pot,daca nu ma odihnesc, sa invat. nu dau randament! nici nu mai spun cat am avansat cu invatatul, ca fiecare isi da cu parerea....mai ies si la un suc..ca nu sunt robot...Concentrati-va pe ce aveti de facut si de invatat,nu pe ce fac si cat invata ceilalti! Fiindca oricum, persoanele cu adevarat foarte bine pregatite..stau in umbra,nu fac tamtam pe grup/forum cat stiu ei, nu se lauda,se plang,etc., ei se concentreaza pe ce au de facut...invata!
Ca nu intelegi ceva, si ceri inca o parere, asta e de bine. Multa putere de concentrare, si liniste sa puteti invata!
(Imi pare rau daca sfaturile mele nu sunt considerate cumva pertinente!)