avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
@ Oana ..bine punctat!
chiar ma gandeam ca e o meserie in general exercitata de femei asa ca rabufnirile de genul asta sunt inerente.:giggle:
DahliaNoir a scris:

@ Oana ..bine punctat!
chiar ma gandeam ca e o meserie in general exercitata de femei asa ca rabufnirile de genul asta sunt inerente.:giggle:

Chiar ca exercitata de femei...cand am mers sa fac pozele pt dosar, fotograful mi-a zis: aaaa, da, stiu, vreti poze pentru grefieri...au mai venit vreo 40 de doamne, si 1 singur domn...:D
Mda, poate unii dintre noi chiar au profesat in meseria de jurist, iar acest forum este foarte util prin gama foarte larga de subiecte abordate, cum s-a dovedit si pentru mine din 2008 si pana in prezent. @M0nika pentru mine subiectul este inchis, daca vrei sa continui este treaba ta. Te-as ruga doar sa urmaresti raspunsurile mele si apoi pe ale tale si poate ai sa vezi cine se comporta ca la piata...Sa ai o zi buna si sa intri din prima la SNG!
Pentru cei care nu s-au inscris inca, e important sa completati cererea de inscriere fara spatii libere (ex: Bl14sc1et2ap3). Cel putin mie asa mi-au cerut astazi.
Spor la invatat:)
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
geanina n, utilizator
M0nika a scris:

Stiti la o adica, nu conteaza cat de multi candidati sunt, nici cat de bine pregatiti sunt ceilalti, conteaza ca tu(ca si candidat) sa te duci cat mai bine pregatit,cat de bine poti. Eu zic sa nu ne mai gandim la asta, ar fi un stres in plus ... poate x a invatat mai mult, y stie procedura penala foarte bine, si eu deabia o incep, etc... Am simtit si eu stresul asta la inceput, pana mi-am dat seama ca ma incarc negativ, ca imi afecteaza puterea de concentrare,dispozitia.. eu asa vad lucrurile. Invatati, invatati, invatati ca asa reusim. Eu m-am retras si din discutiile de pe grup, fiindca bateau apa in piua cu tot felul de interpretari ilogice..ca daca nu e specificata exceptia, ca daca/parca/poate...chestii care tin de logica,dar totusi.."daca" .. nici nu ma mai compar cu altii, ca unii dorm 5 ore pe noapte si restul zilei invata ca robotii..eu personal nu pot,daca nu ma odihnesc, sa invat. nu dau randament! nici nu mai spun cat am avansat cu invatatul, ca fiecare isi da cu parerea....mai ies si la un suc..ca nu sunt robot...Concentrati-va pe ce aveti de facut si de invatat,nu pe ce fac si cat invata ceilalti! Fiindca oricum, persoanele cu adevarat foarte bine pregatite..stau in umbra,nu fac tamtam pe grup/forum cat stiu ei, nu se lauda,se plang,etc., ei se concentreaza pe ce au de facut...invata!
Ca nu intelegi ceva, si ceri inca o parere, asta e de bine. Multa putere de concentrare, si liniste sa puteti invata!
(Imi pare rau daca sfaturile mele nu sunt considerate cumva pertinente!)

Sunt de acord Monika cu ce spui, fără să se interpreteze cumva această afirmaţie; e mult mai fain să discutăm aici pe forum; şi eu mai demult am ieşit din grupul de pe fb, căci mi se părea că unii chiar întrebau lucruri foarte banale şi care nu ţineau de materie şi una chiar a interpretat eronat un răspuns al meu la o întrebare de-a ei şi nu am vrut să intru în polemici; referitor la învăţat vreau să spun că procedura penală îmi dă mari dureri de cap; am văzut că cineva scria mai sus sau mai jos aici că nu se dau grile la SNG;aşa e nu se dau, dar subiectele elaborate de comisie sunt foarte aproape de formularea grilelor aşa că eu cred că e bine să se rezolve şi grile asta dacă vom găsi de cumpărat cărţi cu grile actualizate.
geanina n...legat de scrierea fara spatii goale, e musai sa scrii asa inclusiv la nume, adica fara spatiu, daca esti detinator de doua nume?! multumesc anticipat! App, acolo unde te-ai inscris tu, cum stati cu participantii? exista interes?! Multumesc din nou!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)