avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Maryella a scris:

la completarea cererii fara spatii libere inclusiv la adresa! treceti numele strazii, nr, blocul dar fara spatii sau virgule (arata cam ciudat dar asa se cere, eu am avut probleme pt ca am pus mici virgule intre numarul strazii si nr. blocului..

Eu completasem cererea de acasa si am lasat spatii. Mi-a zis doamna care mi-a primit dosarul sa trag linii intre ele, in casutele goale.
Numele , adresa tot fara spatii oricat de ciudat ar arata, dosarul sa fie plic, in cazul meu nu mi-au cerut diploma in original dar o aveam la mine oricum, si nici nu m-a pus sa scriu ”in conformitate cu originalul” pe copii, doar cv-ul a trebui sa il semnez. Succes
romarta123 a scris:

nici nu m-a pus sa scriu ”in conformitate cu originalul” pe copii, doar cv-ul a trebui sa il semnez.

Pun ele stampila pe care scrie in conformitate cu originalul.
Eu n-am semnat cv..deci tind sa cred ca mai face si fiecare instanta dupa cum crede...si mai impun reguli asa..de la sine putere. Cand am fost eu si-au depus si altii dosarul..si nimeni nu a semnat cv...iti dai seama ca nu o sa ne respinga dosarele la toti pt asta.
Si in teancul in care au aruncat dosarul meu erau si dosare cu sina..deci cred ca nici asta nu e standard.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
DahliaNoir a scris:

romarta123 a scris:

nici nu m-a pus sa scriu ”in conformitate cu originalul” pe copii, doar cv-ul a trebui sa il semnez.

Pun ele stampila pe care scrie in conformitate cu originalul.
Eu n-am semnat cv..deci tind sa cred ca mai face si fiecare instanta dupa cum crede...si mai impun reguli asa..de la sine putere. Cand am fost eu si-au depus si altii dosarul..si nimeni nu a semnat cv...iti dai seama ca nu o sa ne respinga dosarele la toti pt asta.
Si in teancul in care au aruncat dosarul meu erau si dosare cu sina..deci cred ca nici asta nu e standard.

Aceeasi harababura ca si anul trecut. Ce o fi asa de greu sa se stabileasca niste reguli aplicabile pentru toti candidatii, ca doar este un concurs national. Daca o sa fie ceva in neregula cu dosarul sigur ne suna de la tribunal.
Intr-adevar, foarte bune explicatiile celor care ne-au impartasit experienta inscrierii si le multumim. =D>â
Personal astept si alte impresii legate de sistemul de invatare, control a emotiilor, etc, orice detaliu poate fi util in acest caz. :">
Chiar daca locurile sunt limitate si cei mai buni vor castiga, asta nu inseamna ca trebuie sa ne mancam unii pe altii, ci dimpotriva sa ne sprijinim reciproc.:luck:
Divangand putin, am vazut mai sus ca aceasta profesie ar fi oarecum exclusivista sexului frumos. Am observat insa si barbati grefieri (ce-i drept extrem de putini), dar si doamne grefiere care erau corectate de judecator pt ca nu stiau sa scrie corect gramatical. Asadar, greseala nu tine de sex, iar numarul impresionant de ,,lady,, e probabil pt ca sunt mai sarguincioase si pun mai multa pasiune in invatat! (asta a fost asa o aberatie pe marginea discutiilor anterioare):oops:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)