avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
În Ialomita erau 4 dosare inscrise astăzi. Cu al meu 5. Eu zic ca este un numar decent. Daca ar fi asa din fiecare judet......
personal nu mi s-a parut harababura, din contra a mers foarte repede ca la carte. Si aveai dreptate se pune o stampila pe acte.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
romarta123, utilizator
sa speram oare si la un numar decent de candidati ?????!!!!!
decent, adica nu 12 sau 13 pe loc cati au fost anul trecut.
am asa un sentiment ca in toamna am fost putini/ loc fata de ce va fii acum :stunned:
azi am depus si eu dosarul(jud.Mehedinti), am intrebat pe domnul care primea dosarele daca s-au inscris candidati si mi-a raspuns ca da sunt multi dar nu mi-a spus un nr. asa ca vom vedea cand se va afisa lista cu cei admisi pt concurs, pana atunci spor la invatat

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)