avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Azi la Tribunalul Bucuresti, unde in sfarsit m-am inscris si eu, eram nr. 109. Nu-mi dau seama cum s-or fi inscris de ieri pe azi 40-50 de persoane, dar se poate. Din cate auzisem mai multe persoane au trebuit sa vina de mai multe ori, cam asa mi-a dat de inteles dna care mi-a preluat dosarul.Asa ca or fi platit ieri si s-or fi inscris azi dimineata. Oricum, 100 si ceva mi se pare numar mic pe Bucuresti la cate facultati de drept sunt aici.

mda, chiar putini
uite, eu chiar cred ca anul acesta vom fi mai putini :innocent:
Tinc a scris:

multumeeesc pt raspunsuri! spor! ps: ieri dimineata, la tribunalul bucuresti erau inscrise aprox 60 de persoane

Nashpa! La Tg-Mures 2 pers.:)
Buna tuturor.
Stie careva in ce zi a lunii iunie vor incepe cursururile la Sng?
Dar vacanta?
Multumesc anticipat!
Candva dupa 16 iunie. Atunci scrie in calendarul estimativ al concursului ca se va termina verificarea bunei reputatii. Si cred ca cel tarziu pe 23, pt ca va trebui sa terminam cursurile inainte de Craciun, si probabil o sa fie vacanta si apoi examen final....zic eu, dar clar e doar dupa parerea mea, nu pot sa zic prea sigur.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
rosa_weigand, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)