avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Cameliaeniko eu tot la procedura penala sunt- mai precis am inceput partea speciala. Si nu ma panichez. O am programata pentru toata saptamana dupa care incep organizarea(ce-i drept am mai citit din ea-fara sa fi invatat insa nimic) tot o saptamana, dupa care voi incepe recapitularile.
Crede-ma daca vei relua toata materia invatata vei aprofunda. Si ca o buna reteta: Citeste, citeste si reciteste! Cu calm, nu te lasa influentata de cei ce se lauda ca au terminat, ca fac teste, grile. Nu-ti pierde timpul panicandu-te sau facand teste. Citeste! Multa bafta iti doresc!
O zi buna va doresc tuturor!
Si eu sunt la proc. pen. si merge tot greu. Cand termin (nu stiu cand va fi asta) ma apuc de organizare. Asta e. Incerc. Sper ca dupa recapitulare voi fi mai optimista.:((
cameliaeniko a scris:

buna...cum mai stati cu invatatul?la mine merge cam greu...ma chinui cu o procedura penala de ceva vreme #-o X-(...e foarte mult,multe detalii care trebuie retinute intr-un timp scurt...la OJ nici nu m-am apucat,voi? nici nu stiu ce sa citesc din legea 387 si din 529...m-am uitat peste ele dar e foarte mult si nu stiu ce as putea sa retin din ele...poate ma ajuta cineva cu un sfat....spor la invatat!

Sfat:nu te panica! La organizare chiar daca pare multa informatie vei vedea ca dupa ce citesti de 2 ori iti va parea usor,nu este ca la penal sa te gandesti "de ce asa?". In afara de partea cu registrele din ROI care mi se pare "criminala" restul organizarii este chiar usurel de retinut. Mai este suficient timp pana la examen.
mesaj sters
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
romarta123, utilizator
Vă salut pe toţi. Nu intenţionez să vă răpesc din timpul preţios care a mai rămas, dar vă rog să-mi confirmaţi sau infirmaţi dacă la expertiză şi constatare este tot capitolul. Va mulţumesc şi baftă la toţi.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
savindoru, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)