avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
savindoru a scris:

Vă salut pe toţi. Nu intenţionez să vă răpesc din timpul preţios care a mai rămas, dar vă rog să-mi confirmaţi sau infirmaţi dacă la expertiză şi constatare este tot capitolul. Va mulţumesc şi baftă la toţi.

Da, tot
Buna ziua, tuturor! Am o nelamurire legata de art 49 NCPP referitor la competenta in cazul schimbarii incadrarii. Alin 1 spune ca instanta sesizata cu o infractiune ramane competenta a o judeca, chiar daca, dupa schimbarea incadrarii, infractiunea este de competenta instantei inferioare. Intrebarea mea este : ce se intampla daca, dupa schimbarea incadrarii, infractiunea este de competenta instantei superioare? Ramane instanta sesizata competenta sa judece infractiunea dupa schimbarea incadrarii sau isi declina competenta in favoarea instantei superioare?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
MarthaSoare, utilizator
Dragi colegi la Dolj sunt inscrisi 204 candidati,cine spera ca o sa fim putini nu a avut dreptate.Bafta tuturor:O
Am postat acum doua săptămâni în urma. Vom fi nu mulţi, ci foarte mulţi.
sunt multi someri , si mai sunt cei care vor sa isi schimbe locul de munca ...din varii motive. in cel mai bun caz vom fi la fel de multi ca in toamna.
credeti ca se va mai organiza in iarna o alta sesiune?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)