avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
sal...e cam

eu de joi ma chinui cu cu perchezitia domiciliara - expertiza si constatarea....a, de joia trecuta :">
Ce sa zic..eu m-am pregatit 2 ani pt barou, fara succes insa ! Asadar nu sunt total straina de materie, e adevarat ca sunt noile coduri dar e aceeasi Marie cu alta palarie... Sper sa am mai multa bafta cu acest examen. Vreau neaparat sa lucrez in domeniu. Am terminat cu CPC si am inceput CPP, inainte insa am aruncat un ochi pe organizare si vreau sa spun ca mi se pare cea mai grea :closedtopic: Dar ii vin eu de hac !!! :dance:
Neatza tuturor! As vrea sa va intreb si eu ceva :

ANUL ASTA CONCURSUL PT ADMITERE SNG ESTE IN MAI?
S-A TERMINAT PERIOADA DE INSCRIERE?
O SA MAI FIE UN ALT EXAMEN IN SEPTEMBRIE(cum a fost pana acum) SAU NU?

Am vrut si eu sa sustin ex anul asta , dar spre surprinderea mea cand am vazut ca s-a terminat perioada de inscriere, am ramas fara cuvinte. E VINA MEA , TREBUIA SA MA UIT MAI DES PE SITE!

DAR TOTUSI, E ADEVARAT? :(
:(#-o
s-a cam terminat inscrierea :(
[ link extern ]
cat despre septembrie, e prematur...poate va fi nevoie de mai mult personal auxiliar si se va mai organiza o sesiune; pregateste0te de pe acum in eventualitatea unui examen, nu astepta sa apara data; uita-te pe tematica si salveaza-ti link-ul pt stirile din domeniu; bafta!

Buna ziua. As dori sa stiu daca se mai poate recupera taxa pe care am platit-o pentru a sustine examenul la SNG de anul acesta si daca se poate, care este procedura.
Multumesc aniticipat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)