avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
geanina n a scris:

[ link extern ]

asta e Lista posturilor de grefier cu studii superioare alocate la instanţe şi parchete pentru repartizarea absolvenţilor. nu posturile ma interesau, ci cine unde a fost repartizat. multumesc oricum!
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
radoi_laurentiu, utilizator
Eu am inteles altceva. Pai nu stiu daca se publica o asemenea lista, dar o sa ma interesez.
O zi buna si tie!
ATENTIE RECUPERAREA TAXEI SE POATE REALIZA NUMAI DACA RETRAGEREA ESTE ANTERIOARA DATEI DE AFISARE A TABELULUI. DECI INAINTE DE 28. CEREREA SE POATE TRIMITE SI PRIN FAX , CF REGULAM DE ORG A CONCURSULUI ACEASTA VA FI RETURNATA IN MAX 30 ZILE. CITITI REGULAM DE CONCURS SI GASITIT TOATE DETALIILE
Vă salut pe toţi. Nu am început organizarea judiciară încă, dar din experienţa mea de anul trecut s-au luat cele mai mari note. Atenţie la CPC, se pare că acesta este călcâiul lui Achile.
Baftă multă tuturor colegilor si un Paşte fericit cu mult timp de studiu.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)