rosa_weigand a scris:
Eu n-am mai apucat sa invat. De vreo 2 saptamani. Am avut niste probleme si nu stiu daca sa ma retrag sau nu. Nici nu stiu cum sa ma evaluez chiar acum. Intradevar, foarte stresant grupul de pe FB, am iesit si eu de pe el, incercam sa-l ignor oricum de obicei.
Mai sunt 3 saptamani si nu m-am uitat pe organizare si nu stiu judecata la nici una din proceduri. Cred ca nici caile de atac si ce mai era pe acolo, dar restul e putin. Plus alte scapari ca nah, mi-am facut notita sa ma intorc la ele.
Problema e ca mi s-a intamplat in examen sa stiu mai mult decat credeam, dar pe mine ma incurca sa fac teste pe acasa. Acasa invat si atat. Eventual incerc sa gandesc treaba logic, de ce si cum se intampla. Asa ca nu m-as retrage, dar nu mi-e teama doar ca nu-l iau...ci si de momentul ala hotarator cand imi pune intrebarile in fata si fie o sa fiu mandra de mine, fie o sa imi vina sa-mi dau palme pt cate am uitat sau n-am invatat.
Rosa..timp mai este, daca iti gasesti 4 ore pe zi pentru invatat eu zic ca acoperi materia, pentru organizare daca aloci o saptamana, pentru ce mai ai de finalizat la proceduri inca una, si una recapitulare :) e pacat daca totusi ai invatat mare parte din materie sa te retragi, eu zic ca e pacat sa iti iei sansa de a incerca, nu stii niciodata ce e rezervat pt tine.