avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
rosa_weigand a scris:

Eu n-am mai apucat sa invat. De vreo 2 saptamani. Am avut niste probleme si nu stiu daca sa ma retrag sau nu. Nici nu stiu cum sa ma evaluez chiar acum. Intradevar, foarte stresant grupul de pe FB, am iesit si eu de pe el, incercam sa-l ignor oricum de obicei.
Mai sunt 3 saptamani si nu m-am uitat pe organizare si nu stiu judecata la nici una din proceduri. Cred ca nici caile de atac si ce mai era pe acolo, dar restul e putin. Plus alte scapari ca nah, mi-am facut notita sa ma intorc la ele.

Problema e ca mi s-a intamplat in examen sa stiu mai mult decat credeam, dar pe mine ma incurca sa fac teste pe acasa. Acasa invat si atat. Eventual incerc sa gandesc treaba logic, de ce si cum se intampla. Asa ca nu m-as retrage, dar nu mi-e teama doar ca nu-l iau...ci si de momentul ala hotarator cand imi pune intrebarile in fata si fie o sa fiu mandra de mine, fie o sa imi vina sa-mi dau palme pt cate am uitat sau n-am invatat.

Rosa..timp mai este, daca iti gasesti 4 ore pe zi pentru invatat eu zic ca acoperi materia, pentru organizare daca aloci o saptamana, pentru ce mai ai de finalizat la proceduri inca una, si una recapitulare :) e pacat daca totusi ai invatat mare parte din materie sa te retragi, eu zic ca e pacat sa iti iei sansa de a incerca, nu stii niciodata ce e rezervat pt tine.
@rosa_weigand nici sa nu te gandesti sa te retragi, nu poti sa sti care iti va fi norocul. Iti este teama de momentul cand vei vedea subiectele?Imagineaza-ti momentul cand vei vedea subiectele din scaunul de acasa si vei constata ca stiai sa le rezolvi, ce sentimente te vor incerca atunci?. Fruntea sus si nu te mai gandi la retragere.
:) Da, corect, pot sa ma oftic si de acasa. Dar am mare nevoie de o reusita. Cum ziceam, nu sa intru, doar sa vad ca am progresat si ar fi suficient. Asa ca o sa incerc. Sa vad ce se mai poate face....inca ma mai gandesc. O sa imi contabilizez materia toata iar si sa vad cat mai pot sa recuperez.

rosa_weigand a scris:

:) Da, corect, pot sa ma oftic si de acasa. Dar am mare nevoie de o reusita. Cum ziceam, nu sa intru, doar sa vad ca am progresat si ar fi suficient. Asa ca o sa incerc. Sa vad ce se mai poate face....inca ma mai gandesc. O sa imi contabilizez materia toata iar si sa vad cat mai pot sa recuperez.

ce note ati luat in toamna? cei care ati dat desigur? ati facut contestatie? ce plus/ minus de punctaj v-a adus contestatia?
iulia_sabi a scris:

rosa_weigand a scris:

ce note ati luat in toamna? cei care ati dat desigur? ati facut contestatie? ce plus/ minus de punctaj v-a adus contestatia?

Initial 7.84, dupa contestatii 8.13. Am facut contestatie la Procedura civila si am primit 8 sutimii :D si la organizare am primit 78 de sutimii. Eram suparata rau cu organizarea pentru ca stiam ce am facut. Notele mi s-au parut corecte ( dupa contestatii evident) si la procedura penala chiar m-au evaluat mai putin restrictiv decat ma evaluasem eu. Deja te gandesti sa faci contestatie?:D

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)