avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Eu ma retrag. Bafta tuturor celor care isi doresc cu adevarat sa intre! Inca n-am depus cererea ca nu sunt foarte lamurita unde e Directia economica si administrativa a CSM, dar o sa ma lamuresc curand.
Imi face placere sa vorbesc cu voi aici, asa ca nu plec de pe forum. Dar situatia mea s-a schimbat si...din pacate nu prea am incotro.

Daca mai e cineva care s-a retras sau stie cum se procedeaza mai exact, as fi recunoscatoare pentru informatii. Daca nu, o sa sun si o sa merg pana la CSM cu o coala pregatita.
rosa_weigand...ce s-a intamplat de ai luat o asa decizie radicala?! :-/
prin capul multora dintre noi a trecut gandul de a renunta, dar daca am intrat in hora, macar sa jucam...:justcuz:
Pentru mine asta s-a dovedit sa fie decizia corecta, tinand cont ca situatia mea de acasa este mai mult decat problematica. Daca m-as fi putut ocupa de examen as fi dat si eu, dar nu se poate si nu are sens sa fortez lucrurile. Nu am cedat de la stresul cu examenul, eram chiar destul de entuziasmata si de optimista, dar nu pot nici sa ma fortez sa fac fata la mai mult decat pot. O sa invat in continuare cand o sa mai am cum, si nu renunt pe termen lung, dar asa s-au aranjat lucrurile acum si ...accept situatia, ca n-am incotro.
nu stiu voi daca reusiti, dar pe mine ma ucide efectiv ROI-ul sa invetii la fiecare atributiile mi se pare exagerat de mult, cred ca am sa sar peste inginerul constructor
DahliaNoir a scris:

1.punerea in miscare a actiunii penale impotriva sa prin ordonanta sau rechizitoriu.
2.boala psihica ce-l impiedica sa-si exercite functia.
3.abatere disciplinara grava
Se dispune de presedintele curtii de apel sau de procurorul general al parchetului de pe langa aceasta in a carei circumscriptie isi desfasoara activitatea persoana suspendata.Se contesta la tribunalul de munca si asigurari sociale in a carei circumscriptie teritoriala isi are domiciliul reclamantul.
E din 567. Sa dea domnul sa fie asa usor. Asta e un subiect..omenesc. Ce se discuta pe grupul de fb SNG deja ma depasea maxim.

da-mi si mie link-ul de facebook ca nu gasesc .

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)